GTX 1650S 4 GB ekran kartı ile mining

Siz şu an Ravencoin kazıyorsunuz, ETH değil.
Ekleme: Ravencoin mining mi yapmak istiyorsunuz ETH mi? Tam anlamadan yazdım bu mesajı.

Hocam bende ne kazdığımı bilmiyorum ki
Ravencoin kazıyorum evet, ETH yapamıyorum 4 GB olduğundan dolayı

Eth kazmak için başka işletim sistemi kullanman lazım bildiğim kadarıyla 4 GB olduğu için.
Uğraşırım diyorsan şu videoyu incelersin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ravencoin ile kartınız ortalama değer olarak 7.18 MH ile kazım yapmalı, OC ayarını düzgün yaparsanız tahminen 9-9,5 arası kazım gücüne ulaşırsınız. O da şuan ki ravencoin fiyatına göre aylık 32-33 dolar falan kazanırsınız sanırım. Bence yapın elinizde tutun aylık 150-160 tane ravencoin kazarsınız, ilerde daha yüksek fiyatlanma görürse satarsınız karınız daha da artar.

Hocam şu an durakladı otomatikmen neden olabilir az önce de yapmıştı bunu tekrar kapatıp açmak zorunda kaldım CMD kazıcıyı

power limit 90 memory +800 core -50

10.70 mh kazıyor şuan ayar çok mu kötü ?
Antivirüs programını devreye geçirdiysen olabilir.

Hayır tamamen devre dışı

power limit 90 memory +800 core -50

10.70 mh kazıyor şuan ayar çok mu kötü ?

Hayır tamamen devre dışı

Kazım gücü gayet iyi ama kazım programı kapanıyorsa OC ayarlarınızda bir sorun olduğunun işaretidir. Ayarlarınızı gözden geçirin derim, maalesef OC ayar tavsiyesi vermiyorum sıkıntı olunca "senin yüzünden oldu" deniliyor

Hocam şu an durakladı otomatikmen neden olabilir az önce de yapmıştı bunu tekrar kapatıp açmak zorunda kaldım CMD kazıcıyı
Ayarları abarttığınız zaman kart hata veriyor, bu durumda biraz aşağı çekeceksiniz. 800 ise 700 gibi. Bu ayarları bulmak size kalmış, hata verdiğinde daha üstüne çıkmayıp düşürün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…