S SkurthOne Hectopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 235 Çözümler 1 28 Ekim 2021 #1 GTX 1650 Super ekran kartımda oyundayken coil whine oluyor ama boşta da aralıklı olarak sesi az şekilde oluyor. Sıkıntı olur mu?
GTX 1650 Super ekran kartımda oyundayken coil whine oluyor ama boşta da aralıklı olarak sesi az şekilde oluyor. Sıkıntı olur mu?
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2021 #2 Ses çıkarması dışında sorun oluşturmaz. Artı 0 Eksi
KS KS S SkurthOne Hectopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 235 Çözümler 1 28 Ekim 2021 #3 Alalı 1 yılı geçti garantiye verebilirmiyim? Artı 0 Eksi
KeyN_N Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 7.901 Çözümler 24 Yer Antalya 28 Ekim 2021 #4 SkurthOne dedi: Alalı 1 yılı geçti garantiye verebilirmiyim? Genişletmek için tıkla... Verebilirsin ses rahatsız edecek boyuttaysa. Ama garantinin bunu sorun görmeyip uğraştırma ihtimali var. Artı 0 Eksi
SkurthOne dedi: Alalı 1 yılı geçti garantiye verebilirmiyim? Genişletmek için tıkla... Verebilirsin ses rahatsız edecek boyuttaysa. Ama garantinin bunu sorun görmeyip uğraştırma ihtimali var.
agei Hectopat Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 442 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2021 #5 SkurthOne dedi: Alalı 1 yılı geçti garantiye verebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Bence çok sorun oluşturmaz. Eğer kulağını kasaya daya massan pek farkedeceğini düşünmüyorum. Artı 0 Eksi
SkurthOne dedi: Alalı 1 yılı geçti garantiye verebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Bence çok sorun oluşturmaz. Eğer kulağını kasaya daya massan pek farkedeceğini düşünmüyorum.
KS KS S SkurthOne Hectopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 235 Çözümler 1 28 Ekim 2021 #6 Kulağımı dayamadığımda çok az duyabiliyorum ve sanırım 2 farklı coil whine yapıyor biri ara sıra yapıyor diğeri oyundayken sürekli yapıyor anlamadım bir türlü. Artı 0 Eksi
Kulağımı dayamadığımda çok az duyabiliyorum ve sanırım 2 farklı coil whine yapıyor biri ara sıra yapıyor diğeri oyundayken sürekli yapıyor anlamadım bir türlü.