GTX 1650S driver kurunca görüntü vermiyor

furkanddemir

Hectopat
Katılım
13 Mart 2022
Mesajlar
1.001
Makaleler
1
Çözümler
17
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek

Arkadaşlar hatırlarsanız bu konuları açmıştım. Bilgisayarcıya götürdüğümde ekran kartında VRAM arızası var tamir edileceğini söylemişti. Ben de tamir edilsin dedim. Arada 3 hafta geçti dün aradığımda ekran kartına tamir işlemi uygulamış fakat düzelmediğini yani yapılamadığını söyledi. Ekran kartına driver kurunca görüntü gittiğini söyledi. Eve geldim PC'de Windows yüklüydü zaten açtım bilgisayarı Windows logosu döndü fakat masaüstü görüntüsü gelmedi. BIOS'a girip format attım ekran kartı sürücüsünü kurmadım şu anda görüntü var. Bu ekran kartının arızasını öğrenmek için hangi test programları vs indirebilirim?

1709041303971.jpeg
 
VRAM arızası varsa tamiri yapılabiliyor diye biliyorum ama eğer ki çip arızası varsa uğraşmaya gerek yok o kart için.
İlk başta vram demişti değişti fakat bu sefer büyük çekirdek diyor sanırım dediğiniz çipten bahsediyor. 4k dedi tamiri için. 2. El ekran kartları o kadar zaten.
 
İlk başta VRAM demişti değişti fakat bu sefer büyük çekirdek diyor sanırım dediğiniz çipten bahsediyor. 4K dedi tamiri için. 2. El ekran kartları o kadar zaten.

NVIDIA çip arızaları kartın sonudur, tamirine para verme çünkü yine ve yine tekrarlayacak o hata. Uğraşmaya gerek yok o kart için.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı