GTX 1650S FurMark test sonucum normal mi?

@Tokiler Puan çok değişken olur sanıyorum tek kanal RAM kullanıyorsun. 2x8 GB ile bir miktar artırılabilir FPS değerleri ama Windforce soğutma olarak çok başarılı bir model değil düzenli kasa temizliğine dikkat et, oyunlarda 75 dereceyi kolay kolay almayacağını umuyorum zaten ikinci testte 68 almışsın normal. Havalar sıcak benim 5500 XT bile 70'i görüyor AAA oyunlarda ama kasa geniş.

Ek olarak şu 1650 Super sonucunu buldum. Demek ki kartın aşağı yukarı performansı o seviyelerde oluyormuş Furmark'da yani senin FPS değerlerin kötü değil.

Fitgirl'den 7 tane oyun kurulu bende ona bakmana gerek yok. 😂

@Tokiler Puan çok değişken olur sanıyorum tek kanal RAM kullanıyorsun. 2x8 GB ile bir miktar artırılabilir FPS değerleri ama Windforce soğutma olarak çok başarılı bir model değil düzenli kasa temizliğine dikkat et, oyunlarda 75 dereceyi kolay kolay almayacağını umuyorum zaten ikinci testte 68 almışsın normal. Havalar sıcak benim 5500 XT bile 70'i görüyor AAA oyunlarda ama kasa geniş.

Ek olarak şu 1650 Super sonucunu buldum. Demek ki kartın aşağı yukarı performansı o seviyelerde oluyormuş Furmark'da yani senin FPS değerlerin kötü değil.

Fitgirl'den 7 tane oyun kurulu bende ona bakmana gerek yok. 😂
Derece olayı gerçeği yansıtmadı çünkü bu sonucu paylaşmadan önce 10 dakika furmark testi, üstüne de yarım saat oyun oynamıştım. Bir de oyun kurulumu. Tek kanal 8GB 2666 MHz HyperX RAM kullanıyorum. Tavsiyeler için teşekkür ederim. Oyunda yazın 70'lerde geziniyor maalesef. 71'i geçtiğini hiç görmedim oyunda.

Bu puanların gerçeği yansıtmadığını düşünüyorum. RX 570 ile bu puanı aldım.
Ek Açıklama 2020-08-18 174608.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı