FurMark testi 1660 Ti ekran kartı 85 derece normal mi?

MSi, ASUS, Gigabyte falan var ya hani :) Kart üreticisini soruyorum GPU üreticisini değil.
Arkadaşın verdiği yarım yamalak bilgilerle sanırım sistemi buldum. Eğer buysa kasada sorun yok, ekran kartı da sanırım yazanlara göre Asus ama arkadaşa da sormak lazım. @Betaboy

MSI, ASUS, Gigabyte falan var ya hani :) kart üreticisini soruyorum GPU üreticisini değil.

ASUS.
Arkadaşın verdiği yarım yamalak bilgilerle sanırım sistemi buldum. Eğer buysa kasada sorun yok, ekran kartı da sanırım yazanlara göre ASUS ama arkadaşa da sormak lazım. @Betaboy

Evet bu sistem.

@Betaboy sanırım hala anlamamakta ısrarlısınız. Ekran kartının ''modeli'' nedir? Asus Phoenix mi, ROG Strix mi, MSI Gaming mi? Bilmiyorsanız fotoğrafını paylaşın.

Linkte ekran kartının modeli görünmüyor. Sadece GTX 1660 Ti yazmışlar.
Asus ekran kartı yazdığını gördüm ama Asus'un hangi ekran kartı? 3 fanlı mı 2 fanlı mı @Betaboy kasanın içinde gördüğün ekran kartı buna benziyor mu?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı