GTX 1650S i7-3770 Battlefield 5 ekran yırtılması sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

KREmirhan

Centipat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
GTX 1650 S
İşlemci
i7-3770
GTX 1650S i7-3770 16g RAM bilgisayarımda battleflied 5 rahatlıkla yüksek grafiklerle açılıyor ancak görüntü her sağ sola çevirdğimde menüden çıkıp girdğimide bozuluyor V-Sync açtım kapadım araştırdım bu sorun ile alakalı hiçbir şey bulamadım. Benim arkadaşımın düşük sisteminde bile bu olay olmuyorken neden benim bilgisayarımda oluyor? Çözümü biliyorsanız yardım edin.

Telefondan tam çizemedim ama anlarsınız diye düşünüyorum. Adobe olan kısımdan BF5 seçeceksiniz veya ekle diyebilirsiniz, sonra 3.okun olduğu yerden "Yüksek performanslı Nvidia işlemci" seçeceksiniz. Sonra da "uygula" deyin. Bir de yeniden başlatın pc yi.

Screenshot_20241201_221207.jpg

Telefondan tam çizemedim ama anlarsınız diye düşünüyorum. Adobe olan kısımdan BF5 seçeceksiniz veya ekle diyebilirsiniz, sonra 3.okun olduğu yerden "Yüksek performanslı Nvidia işlemci" seçeceksiniz. Sonra da "uygula" deyin. Bir de yeniden başlatın pc yi.

Eki Görüntüle 2364909
Bende bu gösterdiğiniz yok

Şu an bilgisayarı açma imkanım yok, yarın bakacağım. Yaşadığınız durum çok garip bu arada. En basitinden V-Sync açman ile düzelmesi gerekirdi.

Üstelik sadece bu oyunda oluyor.

@KREmirhan Aklıma şu anda gelen son bir şey daha var. Nvidia Denetim Masasından yine 3D ayarlarına gelin, Düşey senkronizasyon ayarını bulun ve açık yapın. Denemediyseniz deneyin.

Şu an yazmaktan yoruldum bu nedir be. Yarın yine ilgileneceğim, size de iyi geceler.

@KREmirhan Ayrıca bu konuya başka bakan yok mu? Normalde olurdu hiçkimse gelmedi konuya, son mesajınıza yarın detaylı bakacağım.

Son düzenleme:
Şu an bilgisayarı açma imkanım yok, yarın bakacağım. Yaşadığınız durum çok garip bu arada. En basitinden V-Sync açman ile düzelmesi gerekirdi.

@KREmirhan aklıma şu anda gelen son bir şey daha var. NVIDIA Denetim Masası'ndan yine 3D ayarlarına gelin, düşey senkronizasyon ayarını bulun ve açık yapın. Denemediyseniz deneyin.

Galiba dünyada tek bu sorun bende var onu da denedim FPS'yi 60 yaptım sonra dikey senkronizasyonu açtım.

@KREmirhan aklıma şu anda gelen son bir şey daha var. NVIDIA Denetim Masası'ndan yine 3D ayarlarına gelin, düşey senkronizasyon ayarını bulun ve açık yapın. Denemediyseniz deneyin.

Ancak şunu söyleyeyim oyunda DX12 enabled açtığımda düzeliyordu ancak manyak gibi kasıyor 2-3 FPS falan kapatınca Ultra grafiklerle rahat oynuyorum ama bu sefer o malüm bozulmalar oluyor sürekli.

Şu an yazmaktan yoruldum bu nedir be. Yarın yine ilgileneceğim, size de iyi geceler.

@KREmirhan ayrıca bu konuya başka bakan yok mu? Normalde olurdu hiç kimse gelmedi konuya, son mesajınıza yarın detaylı bakacağım.

Son çare oyunu silmek.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı