GTX 1650S için Zotac Gaming vs MSI

Çok teşekkür ederim hocam. Peki INNO mu almalıyım ZOTAC mı sanırsam attığım ZOTAC ta overclock desteği yok gibi duruyor. Anlıyorsanız iki dakika zamanınızı ayırıp bakabilir misiniz rica etsem ?

Çok teşekkür ederim hocam. Peki INNO mu almalıyım ZOTAC mı sanırsam attığım ZOTAC ta overclock desteği yok gibi duruyor. Anlıyorsanız iki dakika zamanınızı ayırıp bakabilir misiniz rica etsem ?
Inno3D alın bilinmiyor diye korkuya kapılmayın kalitelidir.
Bu MSI olan 2100₺ civarı.
MSI GeForce GTX1650 SUPER GAMING X 4GB GDDR6 128Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Bu da ZOTAC GAMING olan 1610₺ civarı.
Zotac GeForce GTX1650 Super Twin Fan 4GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı
Aradaki fiyat farkına değer mi ?
ikisi de GDDR6, ikisi de 4gb, ikisi de 128 bit, ikisi de 1650 Super modeli.
Hocam şunu da belirtmek isterim. Ekran kartı GB değerine ve Bit değerine bakılarak alınmaz.

Anladım hocam. Kesin olarak MSI’ı listeden çıkardım. Şimdi sıra Zotac Gaming GeForce GTX 1650 Super mi? Yoksa INNO 3D GeForce GTX 1650 Super overclock Edition mu? INNO 3D markasını ilk defa duyuyorum ve nasıl bir kart olduğunu bilmiyorum. Zotac Gaming’i önceden duydum kartın tasarımı INNO 3D’ye göre daha iyi duruyor ama INNO 3D overclock Edition, Zotac Gaming ise overclocka izin vermiyor. Sizce hangisi?

Anladım hocam. Kesin olarak MSI’ı listeden çıkardım. Şimdi sıra Zotac Gaming GeForce GTX 1650 Super mi? Yoksa INNO 3D GeForce GTX 1650 Super overclock Edition mu? INNO 3D markasını ilk defa duyuyorum ve nasıl bir kart olduğunu bilmiyorum. Zotac Gaming’i önceden duydum kartın tasarımı INNO 3D’ye göre daha iyi duruyor ama INNO 3D overclock Edition, Zotac Gaming ise overclocka izin vermiyor. Sizce hangisi?

INNO3D diğer ülkelerde yaygın. Türkiye'ye yeni geldi. Bana kalırsa Zotac alın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı