H hasann gg Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 568 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #1 NVIDIA 1650S ekran kartım 144Hz 1ms FreeSync monitörüm (DisplayPort ile baglı) son sürüm NVIDIA sürücüm var. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ağustos 2022
NVIDIA 1650S ekran kartım 144Hz 1ms FreeSync monitörüm (DisplayPort ile baglı) son sürüm NVIDIA sürücüm var.
Çözüm Metin Eren Türkmen 8 Ağustos 2022 Monitörünüzün tam modeli nedir? G-Sync desteği varsa direkt monitörün menüsünden açabilirsiniz. Eğer monitörünüzde G-Sync yerine FreeSync varsa bu rehberden yararlanarak G-Sync açabilirsiniz. FreeSync Monitörlerde NVIDIA G-Sync Açma Rehberi NVIDIA G-Sync teknolojisi artık FreeSync monitörlerde de kullanılabiliyor. Rehberimizde adım adım bu özelliÄi nasıl açacaÄınızı gösteriyoruz. NVIDIA, www.technopat.net
Monitörünüzün tam modeli nedir? G-Sync desteği varsa direkt monitörün menüsünden açabilirsiniz. Eğer monitörünüzde G-Sync yerine FreeSync varsa bu rehberden yararlanarak G-Sync açabilirsiniz. FreeSync Monitörlerde NVIDIA G-Sync Açma Rehberi NVIDIA G-Sync teknolojisi artık FreeSync monitörlerde de kullanılabiliyor. Rehberimizde adım adım bu özelliÄi nasıl açacaÄınızı gösteriyoruz. NVIDIA, www.technopat.net
KS KS H hasann gg Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 568 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #11 Gecikme düşürür yazıyor doğru mu? Artı 0 Eksi
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.811 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 8 Ağustos 2022 #12 hasann gg dedi: Gecikme düşürür yazıyor doğru mu? Genişletmek için tıkla... Yani öyle söyleniyor ama ne kadar düşürüyor onu bilmek biraz zor. Artı 0 Eksi
hasann gg dedi: Gecikme düşürür yazıyor doğru mu? Genişletmek için tıkla... Yani öyle söyleniyor ama ne kadar düşürüyor onu bilmek biraz zor.
KS KS H hasann gg Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 568 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #13 Teşekkür ederim ilginiz için moderatör bey Artı 0 Eksi