GTX 1650S Middle Earth Shadow of War performansı

İşletim sistemi
Windows 10

Vivaldi12

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Girişimci
Ben orijinal grafikleri yeterli bulmadım. 2016'da çıkmış bir oyun için kaplamalar hiç iyi değil. Sistemim budur. Sizce Ultra açar mı?

Sistemim:
GTX 1650 Super.
Ryzen 3 3100.
16 GB 3000 MHz RAM.
ASUS A320M-F anakart.
Adata SU 750 512 GB SSD.
Seagate Barracuda 1TB HDD.

Burada 1650 Super, 16 GB RAM ve overclocklu 9100F kullanılmış. Aşağı yukarı tahmin verecektir. Ultra ayarlarda performans kayıpları oluyor biraz ama oynanabilir seviyede.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada 1650 Super, 16 GB RAM ve overclocklu 9100F kullanılmış. Aşağı yukarı tahmin verecektir. Ultra ayarlarda performans kayıpları oluyor biraz ama oynanabilir seviyede.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Overclocklu 9100F? Turbo olmasın hocam .d

Bunu biliyorum zaten. Oyun Ultra'da şu an. Ücretsiz yayınladıkları High resolution DLC var. Acaba onu kaldırır mı diye merak ettim açıkçası.

Overclocklu 9100F? Turbo olmasın hocam .d

4.0 Ghz görünce. 😃

Bunu biliyorum zaten. Oyun Ultra'da şu an. Ücretsiz yayınladıkları High resolution DLC var. Acaba onu kaldırır mı diye merak ettim açıkçası.

Buna en yakın şu video var. Fakat GTX 1060'ın tüm 6 GB VRAM'ini kullanmış. Bu 1650 Super'in 4 GB VRAM'ine olumsuz yansıyabilir. Ama denemeden bilemeyiz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı