GTX 1650S nasıl satılır?

Blue Lord

Decapat
Daha fazla  
Elimde INNO3D GTX 1650 Super GDDR6 128bit 4 GB bir ekran kartı var. GameGaraj'dan hazır sistem almıştım 1 yıl 8 ay önce ve garanti süresi 2 yıl. Bu durumda garantisi hala bitmemiş oluyor galiba. Benim asıl sorum bunu nasıl satacağım. Yani fiyatı, yapacağım testler ve yazacağım özellikleri ne olmalı?

Ve ek olarak ekran kartında hiçbir kusur yok. Monitörü 2022 Aralık ayında aldıktan sonra sistemi kullanmaya başladım. O zamana kadar sadece Windows kurmuştum ve bir iki oyun test edip aldığım günden bu yana monitör alana kadar elimi sürmedim. (satma nedenim RX 6650 XT almayı düşünmem.)

ekran kartında hiçbir kusur yok. Monitörü 2022 Aralık ayında aldıktan sonra sistemi kullanmaya başladım. O zamana kadar sadece Windows kurmuştum ve bir iki oyun test edip aldığım günden bu yana monitör alana kadar elimi sürmedim. (satma nedenim RX 6650 XT almayı düşünmem.)
Bunu yazabilirsin :D

Arkadaşlar daha çok yapacağım testler ve koyacağım fiyat hakkında ne yapacağımı bilmiyorum. Garantisi devam eden, az kullanılmış, 1 yıl 8 aylık kartın fiyatı ne olur ki?

Son düzenleme:
Arkadaşlar daha çok yapacağım testler ve koyacağım fiyat hakkında ne yapacağımı bilmiyorum. Garantisi devam eden, az kullanılmış, 1 yıl 8 aylık kartın fiyatı ne olur ki?

Daha yeni 1650 Super aldım 2.el. Aldığım satıcıya yönelmemin sebebi muadillerinden daha ucuz olması. 2000TL'ye aldım. Normalde 2200TL falan bu kart. Garantisinin olması, mining yapılmamış ve az kullanılmış olması- FPS oyunlarında 250FPS aldığınızı falan belirtmeniz tavsiyemdir- daha hızlı satmanızı sağlar ama bunlara güvenip fiyatı yüksek tutunca da çoğu kişi yanaşmıyor. Gelecek paranın miktarı çok önemli değilse 2000-2100TL'ye koyup, bu özelliklerini vurgularsanız rahatça satarsınız.

Daha yeni 1650 Super aldım 2.el. Aldığım satıcıya yönelmemin sebebi muadillerinden daha ucuz olması. 2000TL'ye aldım. Normalde 2200TL falan bu kart. Garantisinin olması, mining yapılmamış ve az kullanılmış olması- FPS oyunlarında 250FPS aldığınızı falan belirtmeniz tavsiyemdir- daha hızlı satmanızı sağlar ama bunlara güvenip fiyatı yüksek tutunca da çoğu kişi yanaşmıyor. Gelecek paranın miktarı çok önemli değilse 2000-2100TL'ye koyup, bu özelliklerini vurgularsanız rahatça satarsınız.
Hocam bir de kendim kartı çıkartıp resimler çekeyim değil mi? Bazıları internetten hazır resimleri koymuş gördüğüm kadarıyla ama güvensizlik yaratır gibi geliyor. Yoksa çok daha az zahmetli.

Hocam bir de kendim kartı çıkartıp resimler çekeyim değil mi? Bazıları internetten hazır resimleri koymuş gördüğüm kadarıyla ama güvensizlik yaratır gibi geliyor. Yoksa çok daha az zahmetli.

Ben alıcı olarak dikkat ettim -çok kişi de ediyordur-. Dediğiniz gibi satıcının kartında bir sorun var da gizlemeye çalışıyormuş hissiyatı uyandırıyor. Fanlardaki tozları temizleyip 4 taraftan da fotoğrafını çekin. Bir de FurMark testi yapıp sonucunu da çekip koyun. Tamir görmediğinden, yeni alındığından ve garantisinin devam ettiğinden, sıcaklıkların çok düşük olduğundan, aktif olarak kullandığınızdan -size kalmış-, isteyene oyun videosu atabileceğinizden, mining yapılmadığından bahsedin. İnsanların güvenlerini artırırsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı