GTX 1650S sistemde Bannerlord menülerde takılıyor

Dissient

Megapat
Merhabalar, GTX 1650 Super ekran kartım var ve oyunda FPS açısından hiç sıkıntı çekmiyorum. Çok Yüksek ayarlarda bile 100 FPS rahat alıyorum ama asıl sorun şurada: Oyundaki neredeyse tüm menülerde takılmalar oluyor. Mesela Ayarlar sekmesini açacağım, 2-3 saniye bekletiyor girmek için. Aynı şey şehirlere girerken, envanteri açarken, klan sekmesini açarken ve birçok sekmeyi açarken 4-5 saniyeleri bulabiliyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD'ye taşıyorum, bakalım durum ne olacak. Güncelleme yapacağım.

EDIT: Dostlarım, önerileriniz için teşekkürler. Sorunum bir nevi düzeldi. Hala 1 saniye kadar bekletiyor ama sanırsam o da oyunun optimizasyonu ile alakalı. Bu süreyi daha da azaltabileceğim bir öneriniz varsa konuyu okuyacağım, tekrardan teşekkürler.
Arkadaşlarım, sorunum hala düzelmiş değil. İnternetten videolara bakıyorum, kimsede böyle bir problem göremedim. Herhangi bir menüye bastığında tak diye giriyor. Ama bende en az 1 saniye bekletmeden girmiyor, oyunu akıcı oynayamıyorum. Gerçekten çok can sıkıcı. Yok mu buna bir çözüm?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı