Çözüldü GTX 1650S sisteme 2 monitör nasıl bağlanır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mr.HungryUser

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayrıma 2. monitör aldım ama nasıl aktif edeceğimi bilmiyorum. Nasıl ikisini birlikte kullanabilirim? Anakart B450M.
Ekran kartı GTX 1650S.

Çözüm
Hocam benim 2 tane HDMI monitörüm var siz DP diyorsunuz monitör DP değil anakartta 1 HDMI var HDMI çoklayıcı alsam görüntü kalitesi ve Hz düşer mi?
Ekran kartınızda DP çıkış var. HDMI a dönüştüren kablodan alıp takarsanız. Burada tam olarak nereyi anlamadınız? Çoklayıcı aldığınızda sadece ekranın kopyasını yapmış olursunuz. 2. Ekran olmaz. Bağımsız kullanamazsınız.
Bilgisayrıma 2. monitör aldım ama nasıl aktif edeceğimi bilmiyorum. Nasıl ikisini birlikte kullanabilirim? Anakart B450M.
Ekran kartı GTX 1650S.

HDMI girişi var ise direkt olarak iki ucu HDMI olan kabloyu bağlayın görüntü hemen aktarılacaktır, eğer ki monitör VGA veya DVI girişli ise HDMI to VGA veya DVI aktif dönüştürücü alıp deneyin.

DisplayPort girişine bağlayın bir ucunu diğerini de monitöre. Monitörünüzde HDMI çıkış varsa DP to HDMI kablosu alarak sorunu çözersiniz.

Bu bağlantıları ekran kartına yapmanız gerekiyor. Anakarta değil.

Hocam benim 2 tane HDMI monitörüm var siz DP diyorsunuz monitör DP değil anakartta 1 HDMI var HDMI çoklayıcı alsam görüntü kalitesi ve Hz düşer mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı