GTX 1650S sisteme takıldığında ekrana görüntü gelmiyor

Hocam muhtemelen anakartlık bir durum. Varsa anakartınızdaki diğer pcı slotunda çalıştırmayı dener misiniz? Yoksa da geçici olarak bir riser kullanabilirsiniz.
 
Daha bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirler umarım. Geçmiş olsun hocam.
Yardımcı olduğun için teşekkür ederim. Asus H81M-K anakart ile denedim görüntü geldi RAM'lerimi desteklemediğinden dolayı 4GB farklı bir RAM ile denedim RAM'lerde sorun olduğunu sanmıyorum Onboard olarak görüntü alabildiğim için zaten onları da denemiştim RAM'leri tek tek takıp denedim görüntü alamadım. Sanırım yeni bir anakart ile problemimizi çözeceğiz. Tekrar yardımcı olduğun için teşekkür ederim. Konu kapanabilir.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı