GTX 1650S, Valorant düşük FPS

Öncelikle hayırlı geceler. Sistemimde düşük FPS sorunu yaşıyorum. Bu videoda.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

GTX 1650'li sistem bile ölüm maçında benim FPS'imi katlar iken ben 85-90 FPS alıyorum. Ara sıra FPS droplara da maruz kalıyorum. 4 yıllık CS:GO hayatımda hiçbir zaman böyle bir sorun ile karşılaşmadım en düşük ayarlar 720P'de 200-250 arası geziyordu. Sorun ne olabilir? Driverlarım güncel, bu sistemi alalı 8 ay oldu. Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Sistem:
Palit GTX 1650 Super.
i3-10100F
8 GB 3000MHz DDR4 RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
9750H var bende de aynı sorunvar optimizasyon sorunu var bu aralar ve işlemciye dayalı oyun olduğundan normal aslında FPS ve RAM yetersiz kalıyor olabilir 2x8 yapmanızda fayda var

Dual Channel olması özellikle 10.Nesil işlemcilerde epey FPS katlayabilir. Ben RAM'lerden dolayı olma ihtimalini belirteyim. Diğer arkadaşların da yorumları elbet değerli. Onların da yorumlarını alın.

MSAA 4X ve Deneysel Keskinleştirmeyi kapatabilir misiniz? RAM'i 16GB yapmanız iyi olacaktır.

Arkadaşlar, arkadaş burada eskiden iyi olfuğunu söylüyor. Siz 8 GB daha alın diyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…