20 tane oyun testine baktım GPU %92 altına inmiyor sende farklı bir sorun var, oyun oynarken CPU'yu meşgul eden farklı bir uygulama var mı ona bakın. Chipset ve ekran kartı sürücülerini tekrar yükleyin.
Çözüm basit daha güçlü bir işlemci kullanacaksın.
Ekran kartını güncelledim, CPU ise en son birkaç sene önce güncelleme almış.20 tane oyun testine baktım GPU %92 altına inmiyor sende farklı bir sorun var, oyun oynarken CPU'yu meşgul eden farklı bir uygulama var mı ona bakın. Chipset ve ekran kartı sürücülerini tekrar yükleyin.
Hocam bu sorun ben bilgisayara mikrofon bağlayıp Xbox uygulamasından kayıt alınca başladı gibi hissediyorum.Haklısın. O işlemci o GPU'yu rahatlıkla besler. Sorun başka.
Oyuna girmeden Görev Yöneticisi'nden bak ne kadar işlemci kullanımı var uygulamaların takibini senin yapman gerek, MSI Afterburner kur orada grafiğe çift tıklayınca bütün çekirdeklerin, RAM'in, işlemcinin ne kadar çalıştığını gösteriyor oradan da takibini yapablirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.