GTX 1650S ve R5 5600X sistemde sırasıyla hangi parçalar yükseltilmeli?

O işlemci 3060 Ti'ya kadar Full performans çalışır. Bütçeniz ne kadar?

EVO önermem. MLD 1TB öneririm.

Şu anlık bütçem 2550TL daha yeni işlemci ve soğutucu satın aldım eski işlemcim R5 1600 AF idi işlemcide stok fan ile hala duruyor satmadım, MLD 1TB, EVO'ya göre performansı iyiyse onu alayım o zaman hem daha ucuzmuş.

Bende öyle düşünüyorum çünkü çok yetersiz SSD ve kaliteli bir markada değil. 1TB Samsung 970 EVO Plus düşünüyorum.
Ayrıca kasa değiştirmenizi de öneririm. Hava sirkülasyonu berbat gibi duruyor. Ön tarafta fanları varmı?

Şu anlık bütçem 2550TL daha yeni işlemci ve soğutucu satın aldım eski işlemcim R5 1600 AF idi işlemcide stok fan ile hala duruyor satmadım, MLD 1TB, EVO'ya göre performansı iyiyse onu alayım o zaman hem daha ucuzmuş.
2550'ye ikinci el bulabilirsiniz hocam. Nerede yaşıyorsunuz ona göre size ayarlayabilirim belki.

Ayrıca kasa değiştirmenizi de öneririm. Hava sirkülasyonu berbat gibi duruyor. Ön tarafta fanları varmı?
Evet evet hava akışı berbat önde fanları yok mesh bir kasa değil, stres testi 53 dereceyi geçmeyen işlemci, oyunlarda ekran kartı ve diğer bileşenlerin ısısıyla beraber 70 görüyor.

2550'ye ikinci el bulabilirsiniz hocam. Nerede yaşıyorsunuz ona göre size ayarlayabilirim belki.
Hocam Çorum/Merkez bulabilirseniz memnun olurum.

Evet evet hava akışı berbat önde fanları yok mesh bir kasa değil, stres testi 53 dereceyi geçmeyen işlemci, oyunlarda ekran kartı ve diğer bileşenlerin ısısıyla beraber 70 görüyor.

Hocam Çorum/Merkez bulabilirseniz memnun olurum.
Hocam onuda acilen değiştirmeniz lazım. Ekran kartına gelirsek, 4k nın assagisinda sizin suanki kartınızı geçebilecek kart yok. O yüzden bunda kalmanız onerimdir.

Hocam onu da acilen değiştirmeniz lazım. Ekran kartına gelirsek, 4K'nın assagisinda sizin şu anki kartınızı geçebilecek kart yok. O yüzden bunda kalmanız onerimdir.

Evet hocam ilk olarak SSD Sonra da kasa düşünüyorum, dediğiniz gibi 4K aşağısında geçecek kart yok, kartı zaten en sonra yükseltmeyi düşünüyorum.

Hocam aman aman bir fark yok iki kart arasında almışken RTX serisine yükseltiyim diyorum.

Nasıl yok?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı