Hava yağmurlu mu? Yıldırım düşmesiyle olmuştu benim.
Edit: PSU kalitesizdi, şimşek çakınca elektrikler gitti ve görüntü yeşil çizgilere dönüştü. Sonra hiç açılmadı, PSU değiştirince düzeldi.
Kankam en az 500W PSU ve düzgün bir markadan aldın diye umuyorum.
RAM'larin yandı mı? -yanmadıysa DDR3 anakart önerisi yapacağım DDR3 olduğunu söylemişsin.
İşlemcin yandı mı? -yanıdaysa ona göre öneri yapacağım.
İşlemcin yanmadıysa eğer kaç pin?
Bunlara göre sana anakart ve RAM önerisinde bulunurum.
Yanan anakartın fotoğraflarını atarsan güzel olur.
Tekrar tekrar geçmiş olsun, acını ben hissettim buradan.
Arkadaşlar ekran kartının sıfırı geldi sağ olun ama sebebi öğrenmem lazım bir daha olmasını istemiyorum anakart ASUS PSU çalışıyor ama eski PSU yenisini aldim HDMI kablosunun metal yerinde yanık vardı ekran kartına taktığımız kisim neden olabilir yuksek voltaj mi acaba?
Kankam en az 500W PSU ve düzgün bir markadan aldın diye umuyorum.
RAM'larin yandı mı? -yanmadıysa DDR3 anakart önerisi yapacağım DDR3 olduğunu söylemişsin.
İşlemcin yandı mı? -yanıdaysa ona göre öneri yapacağım.
İşlemcin yanmadıysa eğer kaç pin?
Bunlara göre sana anakart ve RAM önerisinde bulunurum.
Yanan anakartın fotoğraflarını atarsan güzel olur.
Tekrar tekrar geçmiş olsun, acını ben hissettim buradan.
Beni Discord üzerinden eklersen çok sevinirim, daha ayrıntılı yardımcı olurum biraz da sohbet ederiz.
Kanka teşekkürler eklerim Discord'dan.
Vatan da yetkililer var zaten onlar yardımcı olur boşuna uğraştırma kendini oyun oynarken aniden gitti sen PSU diyorsun ama PSU çalışıyor ekran karti niye yandi.
Oyun oynuyordum aniden gitti garanti yenisini yollayacak PSU eskiydi ama hala çalışıyor HDMI kablosu ekran kartına takılıydı cikardifimda hafif yanmis sence neden olmustur.
Yanık yok PSU çalışıyor eski marka 80 Plus garantisi yok ekran kartının sıfırı geldi sağ olun ama sebebi öğrenmem lazım bir daha olmasını istemiyorum anakart ASUS PSU çalışıyor ama eski PSU yenisini aldim HDMI kablosunun metal yerinde yanık vardı ekran kartına taktığımız kisim neden olabilir yuksek voltaj mi acaba?
Oyun oynuyordum aniden gitti garanti yenisini yollayacak PSU eskiydi ama hala çalışıyor HDMI kablosu ekran kartına takılıydı cikardifimda hafif yanmis sence neden olmustur.