Ya da ceza yemiş olabilir. Eğer bu mesajı görüyorsan sakin kal dostum. Unutma hiçbir şey canından değerli değil.

Teşekkürler.

Konu sahibi arkadaş 25 dakikadır görünmüyor. İnşallah paniğe kapılmamıştır.

Yok kapılmadım yazdıklarınızı okudum.

Benim de eski HD6800 biblo olarak duruyor :D.

Konu sahibi arkadaşa çok geçmiş olsun ):
Gerçek anlamda ben hissetim o hissi...

PSU marka modeli neydi acaba?

Kanka eski bir PSU'du.

Okey.

Hocam sistem özelliklerinizi belirtin. PSU markanız falan bunları belirtin lütfen.

PSU eskiydi ekran karti yanmış. Kanka neden olabilir? Anakart: ASUS DDR3.

Ne oynuyordun? Geçmiş olsun :(

Valorant.

Hava yağmurlu mu? Yıldırım düşmesiyle olmuştu benim.
Edit: PSU kalitesizdi, şimşek çakınca elektrikler gitti ve görüntü yeşil çizgilere dönüştü. Sonra hiç açılmadı, PSU değiştirince düzeldi.

PSU kalitesiz ama hala çalışıyor 2 gün öncesinde elektrik gitmişti neden olmuş olabilir.

Garantisi varsa hemen yollayın hocam. PSU marka modeliniz nedir? Bir de sıcaklıklar ne alemdeydi?

Garanti yenisini yolladı aynı hata olmasın diye sonucunu araştırıyorum PSU değiştim.

İyi günler. Ekran kartının yanık kısmını atabilirseniz yardımcı olunabilir.

Yenisi geldi sorunu öğrenmek istiyorum.

Tam da bu ekran kartlı bir bilgisayar aldım. Bende dönüştürücü ile eski monitörümü bağlayacaktım.

Şu konulara sistem bilgisini ve hasarın fotoğrafını koymak çok zor olmamalı diye düşünüyorum.

Yenisi geldi. Nasıl atayım? Sorunu öğrenmem lazım.

Ne kadar haklısınız. Aileye ne deneceği, ne fiyat çıkacağı, sistemin kurtulup, kurtulmayacağı. Allah yardımcısı olsun, bir de sabır versin.

Ekran kartının yenisini yolladılar. Sağ ol dostum sorunu öğrenmem lazım.

Garanti yenisini yolladı aynı hata olmasın diye sonucunu araştırıyorum PSU değiştim.

Kankam en az 500W PSU ve düzgün bir markadan aldın diye umuyorum.

RAM'larin yandı mı? -yanmadıysa DDR3 anakart önerisi yapacağım DDR3 olduğunu söylemişsin.
İşlemcin yandı mı? -yanıdaysa ona göre öneri yapacağım.
İşlemcin yanmadıysa eğer kaç pin?
Bunlara göre sana anakart ve RAM önerisinde bulunurum.

Yanan anakartın fotoğraflarını atarsan güzel olur.

Tekrar tekrar geçmiş olsun, acını ben hissettim buradan.

Yenisi geldi sorunu öğrenmek istiyorum.
Sorun %99 PSU Kaynaklıydı zaten.

Arkadaşlar ekran kartının sıfırı geldi sağ olun ama sebebi öğrenmem lazım bir daha olmasını istemiyorum anakart ASUS PSU çalışıyor ama eski PSU yenisini aldim HDMI kablosunun metal yerinde yanık vardı ekran kartına taktığımız kisim neden olabilir yuksek voltaj mi acaba?

Kankam en az 500W PSU ve düzgün bir markadan aldın diye umuyorum.

RAM'larin yandı mı? -yanmadıysa DDR3 anakart önerisi yapacağım DDR3 olduğunu söylemişsin.
İşlemcin yandı mı? -yanıdaysa ona göre öneri yapacağım.
İşlemcin yanmadıysa eğer kaç pin?
Bunlara göre sana anakart ve RAM önerisinde bulunurum.

Yanan anakartın fotoğraflarını atarsan güzel olur.

Tekrar tekrar geçmiş olsun, acını ben hissettim buradan.

Beni Discord üzerinden eklersen çok sevinirim, daha ayrıntılı yardımcı olurum biraz da sohbet ederiz.

Yagi#0930 Discord adresim.
Xdyagi Instagram adresim.

Sorun %99 PSU kaynaklıydı zaten.

Kanka teşekkürler eklerim Discord'dan.
Vatan da yetkililer var zaten onlar yardımcı olur boşuna uğraştırma kendini oyun oynarken aniden gitti sen PSU diyorsun ama PSU çalışıyor ekran karti niye yandi.
Geçmiş olsun. Nasıl becerdiniz? PSU modelinizi de belirtin.

Oyun oynuyordum aniden gitti garanti yenisini yollayacak PSU eskiydi ama hala çalışıyor HDMI kablosu ekran kartına takılıydı cikardifimda hafif yanmis sence neden olmustur.
Yeminle aynısı oluştu bende de. Ben hiç yaşamadan böyle olduysam arkadaşın durumunu düşünemiyorum. Nerede acaba?

Kanka üzme kendini yenisini yolladilar.
Yeminle aynısı oluştu bende de. Ben hiç yaşamadan böyle olduysam arkadaşın durumunu düşünemiyorum. Nerede acaba?

Kanka üzme kendini yenisini yolladilar.

Geçmiş olsun. PSU markası ve kasanın yanık yerlerinin fotoğraflarını atar mısın?

Yanık yok PSU çalışıyor eski marka 80 Plus garantisi yok ekran kartının sıfırı geldi sağ olun ama sebebi öğrenmem lazım bir daha olmasını istemiyorum anakart ASUS PSU çalışıyor ama eski PSU yenisini aldim HDMI kablosunun metal yerinde yanık vardı ekran kartına taktığımız kisim neden olabilir yuksek voltaj mi acaba?
Geçmiş olsun. Nasıl becerdiniz? PSU modelinizi de belirtin.

Oyun oynuyordum aniden gitti garanti yenisini yollayacak PSU eskiydi ama hala çalışıyor HDMI kablosu ekran kartına takılıydı cikardifimda hafif yanmis sence neden olmustur.
Hocam sistem özelliklerinizi belirtin. PSU markanız falan bunları belirtin lütfen.

Kanka yanıt verdiğim çoğu kişiye oradan okuyabilirsin kusura bakma saat 5 oldu yatıyorum okursun yanıtlardan.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı