GTX 1660 2023 yılında nasıl performans gösterir?

2060 kullan arkadaşım ise sorunsuz oynadı oyunu düz mantıktan bakalım kurcalamadan yorum yapalım o zaman 2060 daha mı iyi bir kart oluyor.

Yav 2060 ile aynı ayarlara koyarsan 3060 da oynar. Teknoloji kartları bunlar yüksek ve ultrada yamuluyorlar. Lowest'a alırsan 1050 Ti da oynatır.

Yav 2060 ile aynı ayarlara koyarsan 3060 da oynar. Teknoloji kartları bunlar yüksek ve ultrada yamuluyorlar. Lowest'a alırsan 1050 Ti da oynatır.
Starfiled gibi 2015 tan kalma grafik ile 3000 serisi kartların yüksekte açması onların ne hattine low için zaten 3000 kartları 👍.

Oyunlar bozuk çıkıyor bunun kartın yetersizliği ile alakası yok yapımcı firmalar salağın önde giden optmizasyon nedir bilimiyorlar düzgün ayar ile 60 FPS rahat alırsın RAM şart o kadar fazladan SSD mükemmel olur.

Hocam 32 GB RAM var şu anda 1TB SSD alacağım yakında oyunları kurmak için 240GB normal Windows için var bir de oyunlar içinde 1TB SSD iyi gider bence.

Asus TUF 1660 ti kullanıyorum genel olarak sadece TLOU oyununda problem yaşadım, bana genel olarak hep yetti ama insan daha iyisini istiyor alacaksan bir yere kadar kurtarır seni ama 2060dan altını alma derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı