GTX 1660 Armor OC 6 GB ve R5 2600 düşük FPS ve donma

ugurozan

Centipat
Arkadaşlar bilgisayarım İtopya'nın V4 sistemi, özelliklerini söylüyorum.

GTX 1660 Armor OC 6 GB
R5 2600
8 GB RAM 3000MHZ
B450M PRO VDH-Plus 3446 MHz
480 GB SSD

Arkadaşlar FPS'im düşük ve arada ekranda ufak ufak olsa da donma görüyorum. Ekranım 1ms 75 HZ bir sıkıntı oldugunu düsünmüyorum ekranda hicbir sey yok. Fakat acaba HDD yok diye mi FPS düşmesi yaşıyorum. Diyorum açıkcası tam olarak sorunum. İstedigim FPS alamamam 1050 Ti olan arkadaşım benden yüksek alıyor. En yüksek grafiklerde LOL CS:GO VB. ocagınıza düştüm LOL'de 100 FPS'e kadar düşüyor fakat bu kadar iyi bir ekran kartının bu kadar düşebilecegine inanmıyorum.
yardım edicek yok mu ?
yardım edicek yok mu ?

Son düzenleme:
Arkadaşlar bilgisayarım İtopya'nın V4 sistemi, özelliklerini söylüyorum.

GTX 1660 Armor OC 6 GB
R5 2600
8 GB RAM 3000MHZ
B450M PRO VDH-Plus 3446 MHz
480 GB SSD

Arkadaşlar FPS'im düşük ve arada ekranda ufak ufak olsa da donma görüyorum. Ekranım 1ms 75 HZ bir sıkıntı oldugunu düsünmüyorum ekranda hicbir sey yok. Fakat acaba HDD yok diye mi FPS düşmesi yaşıyorum. Diyorum açıkcası tam olarak sorunum. İstedigim FPS alamamam 1050 Ti olan arkadaşım benden yüksek alıyor. En yüksek grafiklerde LOL CS:GO VB. ocagınıza düştüm LOL'de 100 FPS'e kadar düşüyor fakat bu kadar iyi bir ekran kartının bu kadar düşebilecegine inanmıyorum.
yardım edicek yok mu ?
yardım edicek yok mu ?
8gb 2666mhz ram, i5 8300h ve GTX 1050 monster laptop ile LoL Max ayarda 100-110fps alıyorum. Ram kullanımdan yana hiç sorun yaşamadım ama dual kit olsa bir tık daha yüksek FPS alabilirdim. Senin sistemin çok çok daha güçlü ona rağmen 100fps alıyor olman çok garip. Sadece ram kaynaklı bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Sıcaklık değerlerin ne durumda oyunda?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı