GTX 1660 Cities Skylines 72 derece normal mi?

Konu çözüldü hocam, V-Sync ayarını açmadığımda 300FPS civarı FPS aldığımdan dolayı bilgisayar gereksiz yüke giriyormuş. V-Sync'i açınca dediğiniz gibi kullanımlar ve sıcaklık acayip düştü.
Şuan oynuyorum. Ve inanılmaz bir optimizasyon sorunu var. Zaten 500 saatte yakın tecrübem olduğu için farkındayım. Bence sorun yaratacak bir durum yok. Ama genel anlamda kartınızın 5 derece kadar daha serin çalışması gerekiyor. Bence egzoz fan sayınızı artırın ve ya hava akışını kontrol edin. Nüfüs artınca sabit 30-15 arası bir fps ile oynuyorum. Hele hele nüfüs bir 30k'ları geçsin :D. Umarım en yakın zamanda bu durumu çözerlerde kartlarımızdan utanmayız.
Benim de 1 aya kadar 65 dereceydi, galiba havalar ısındığı için de böyle oldu. Diğer oyunlarda da 70 derece falan. Metro Exodus'ta veya Just Cause 3. Öndeki fanları tepeye takmak istiyorum, ama nasıl yapılacağını bilmiyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
Genel anlamda 65-70 arası çok iyi bir sıcaklık. Ama mantıken benim kartım 65'i geçmiyorsa ve sizin kullandığınız kart benim karta göre biraz daha güçsüz bir kartsa mantıken daha serin çalışmasını beklerim. Üstelik aynı modelleri kullanıyoruz(Gaming X). Heyecanlanacak bir durum yok ama yinede ne kadar serin o kadar iyi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı