Aynı evde iki adet ISS kullanılabilir mi?

Farzı misal konuşuyorum. 1. dairede Digitürk var. 2. daireye TurkNet bağlatıp kablo çekersiniz.

Anladım teşekkürler bunu bir araştırıp bakacağım.

Binada boş port varsa mümkün. Ancak hiz yükseltmek daha mantıklı emin ol.

Hocam bildiğim kadarıyla binada boş port var sizce ek bir ISS almadan interneti yükseltsem sorun çözülürmü eğer öyle ise 75Mbps'e yükselteceğim Digitürk'u yeni bir ISS almak yerine.

Son düzenleme:
Anladım teşekkürler bunu bir araştırıp bakacağım.

Hocam bildiğim kadarıyla binada boş port var sizce ek bir ISS almadan interneti yükseltsem sorun çözülürmü eğer öyle ise 75Mbps'e yükselteceğim Digitürk'u yeni bir ISS almak yerine.
Ben yeni abonelik almandan yanayım. Sana kalmış

Bizim evimizde iki katlı müstakil biz üst katta oturuyoruz aşağı katta da internet yok orada da dağıtıcı kullanıyoruz.

Hocam bunu nasıl yapabileceğimi anlatabilir misiniz eve gidince deneyeceğim.

Modem QoS ayarları var içinde oradan bir hız sınırı oluştur. Mesela bağlı olan tüm cihazlar 16 Mbps kullansın gibi. Sadece kullandığın bilgisayarda hız sınırı olmayacak. Ben böyle yaptım evde. Tüm cihazlar 25 Mbps kullanıyor. 100 Mbps bağlantım var.

Modem QoS ayarları var içinde oradan bir hız sınırı oluştur. Mesela bağlı olan tüm cihazlar 16 Mbps kullansın gibi. Sadece kullandığın bilgisayarda hız sınırı olmayacak. Ben böyle yaptım evde. Tüm cihazlar 25 Mbps kullanıyor. 100 Mbps bağlantım var.

Anladım bunu eve geçince deneyeceğim.

Buyuk ölçüde rahatlatacaktir. Arkadaslarin dediği gibi sınırlama koyarsan cok sorun olacağını sanmıyorum. 2 tane önermeme nedenim maddi olarakti. Maddi durumumuz iyiyse tabii ki ayri internet kullanmak mantıklı.

Buyuk ölçüde rahatlatacaktir. Arkadaslarin dediği gibi sınırlama koyarsan cok sorun olacağını sanmıyorum. 2 tane önermeme nedenim maddi olarakti. Maddi durumumuz iyiyse tabii ki ayri internet kullanmak mantıklı.

Anladım hocam teşekkürler bir sorum var konuyla alakasız ben Digitürk ile konuştum altyapım 86Mbps destekliyor 86Mbps paketleri olmadığı için bana 75 ya da 50 önerdiler 50 daha iyi olur 75 de kopma riskleri olur gibi şeyler söylediler 50 de memnun kalırsanız ücret ödemeden 75'e yükseltebilirsiniz dediler bu doğru mudur ? Çünkü müşteri temsilcisi 75 alırsanız 50 yapamazsınız ek bir ücret öderisiniz dedi ama 50'den 75'e yükseltebilirsiniz dedi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Geri
    Yukarı