Fotoğrafta da görüldüğü gibi sistemim ortada. CS:GO, GTA 5 ve FIFA 19 da düşük FPS veriyor anlamış değilim. Windows'u yeni kurdum, kurduğumda ekran kartı sürücüsü otomatik yüklenmişti, dedim belki windows yanlış kurmuştur, internet sitesinden baktım 1660'a ait sürücü bulunmamakta dedi. MSI'dan indirip yüklediğimde hata verip Nvidia'nın web sitesine yolladı.
* CS:GO FPS Değerleri : Düşük, Orta ve Yüksekte : 100-190
* GTA 5 FPS Değerleri : Düşük, Orta ve Yüksekte : 30
* FIFA 19 FPS Değerleri : Düşük, Orta ve Yüksekte : 40-50
Windows kendi kurulumu yapsa bile yeniden güncel sürümü indir ve kur. Ek olarak Chipset sürücüsünü kur düzelmesi lazım. Windows güncelleştirmeleri bitmediyse test etme bitmesini bekle.
Güncelledim, CS:GO'da FPS artışı olurken ne yazık ki GTA 5'de düşüş oldu hemde bayağı dün 130-140 alırken şimdi 70-30 arası alıyorum, CS:GO'da 300-400 arası.
aynı problem bende de var. R5 2600 ve GTX 1660 Gaming X ekran kartına sahibim. Ram G-Skill Ripjaws 8 GB 3200 MHz CL16. sebebini çözemedim. GTA IV bile kurdum max 80 FPS, onda da kırılmalar oluyor. Sekiro sabit 60 FPS. CS:GO da 150-200 arası değişiyor. Birşeyler yanlış ama çözebilmiş değilim. @ozd4s çözebildin mi problemi ?