GTX 1660 FPS düşmesi

M.cenk52

Centipat
Pub g ve Call of Duty Warzone CS GO gıbı oyunlarda FPS düşmesi yasıyorum pub g de 120 130 FPS alırken bır anda 60 -70 hatta 20 30 FPS'e kadar düşüyor hatta 1 le 5 arası gordugum de oluyor.
Warzone'da aynı sekıl de FPS problemı var.
CS'de 320 330 FPS alırken bır anda 180'e kadar dusuyor lutfen bana yardım edın bilgisayarı 3 ay once aldım ama hep boyle drop yasadım.
HDD 1TB SATA.
Anakart MSI H310 M PRO.
İşlemci Intel i5 9400 F 2.90 GHz 9 MB.
Ekran kartı MSI GeForce GTX 1660 6 GB.
RAM 8 GB.
Dostlar lütfen bana yardım olun herkese tesekkur ederım sımıdıden.

M.cenk52,
NVIDIA'nın sürücüsüyle beraber yüklenilen yardımcı yazılımı var. Yazılımdaki ayarları resimdeki gibi değiştirmeyi deneyiniz.

Saygılar.

Dosya Ekleri

• InkedUntitled-1_LI.jpg
    InkedUntitled-1_LI.jpg
    144,4 KB · Görüntüleme: 56
İşlemci ve sabit diskten kaynaklandığını düşünüyorum ayrıda SSD alman çok ama çok önemli oyunlarda.

İşlemcide ne gibi bir sıkıntı olabılır Intel'ın yenı Driver guncellemelerine baktım bir tek benim kinin güncellemesi yok.
PSU güç değeri ne kadar?

Nereden öğrenebilirim.
İşlemci ve sabit diskten kaynaklandığını düşünüyorum ayrıda SSD alman çok ama çok önemli oyunlarda.

Pekı SSD alsam oyunları ona mı kurmam gerekir SATA'yı iptal mi etmem gerekiyor
M. Cenk52,
NVIDIA'nın sürücüsüyle beraber yüklenilen yardımcı yazılımı var. Yazılımdaki ayarları resimdeki gibi değiştirmeyi deneyiniz.

Saygılar.

Çok teşekkür ederim saygılarla
Ne.

Güç kaynağı modelin nedir?

Nereden öğrenebilirim?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı