Aslında 1660 ile i3 10th gen iyi bir ikili ama? Neyse deneyimime dayanarak i5 10400F tavsiye ederim hocam. 3 senedir kullanıyorum, gram ısınma yok. 1660 ile iyi çalışır
Elbette, ben deneyimime göre söyledim aslında çok memnunum diye ama 11400 olsa daha iyi olur tabii3-10th gen'den i5-10th gen'e upgrade anlamsız olur gibi sanki? Bence i5-11400F iş görür.
İşlemcin bu ekran kartı için gayet iyi. Yükseltme yapmak gereksiz olur. Ekran kartı rtx 2070 3060 gibi kartlar olsaydı işlemci yükseltmesi mantıklı olurdu. Bence bir şeyleri yükseltmek istiyorsan ekran kartını yükseltebilirsin şuanlık iyi bir sistemin var bence yükseltme yapmak eğer ekstrem şeyler yapmıyorsan yeterli.Merhaba dostlar, GTX1660 Ultra super var ama işlemci i3 101F bu kartla en iyi uyumu hangi işlemci verir? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Hocam, 6 çekirdek islemciler işinize yarar, Anakart modelinizi yazar misiniz ve bütçeniz.
İşlemcin bu ekran kartı için gayet iyi. Yükseltme yapmak gereksiz olur. Ekran kartı RTX 2070 3060 gibi kartlar olsaydı işlemci yükseltmesi mantıklı olurdu. Bence bir şeyleri yükseltmek istiyorsan ekran kartını yükseltebilirsin şu anlık iyi bir sistemin var bence yükseltme yapmak eğer ekstrem şeyler yapmıyorsan yeterli.
Hocam Önceliginiz Anakart yukseltmek olmali,Ram klidi var yanlış hatırlamıyorsam AnakartinizdaASUS Prime H510M-K bütçe 5-6 arası ayırdım
İyi ama oyunlarda GPU 80-70 arası CPU iste 60-70 bu darboğaz olmuyor mu? Bir de 75 dereceleri görüyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.