Sizin durum düşündüğümüzden de kötüymüş o zaman... Bence acil para ihtiyacınızz yoksa biraz yükseltmeye çalışın fiyatı.5600XT kartımı tam ETH zamanında 5'e satıp dayanamayıp 7 ay sonra 5'e bu kartı aldım.
Sizin durum düşündüğümüzden de kötüymüş o zaman... Bence acil para ihtiyacınızz yoksa biraz yükseltmeye çalışın fiyatı.5600XT kartımı tam ETH zamanında 5'e satıp dayanamayıp 7 ay sonra 5'e bu kartı aldım.
Sizin durum düşündüğümüzden de kötüymüş o zaman... Bence acil para ihtiyacınızz yoksa biraz yükseltmeye çalışın fiyatı.
Nolur, hatırlatma eski güzel günleri :dBen 2020 Eylül'de 1660 Super'i 1950 TL'ye almıştım. 25 Mart 2021'de 4600 TL'ye satmıştım. Hatta 2020 Nisan'da 2200 liraya RTX 2060 vardı.
Ne alaka?O zamanın 2000 TL'si ile şuanın 4000 TL'si aynı maalesef.
TL gittikçe değer kaydediyor. Yani dolar 6 iken alıp 10 iken satanlar kar etmiş olmuyor. Sadece zarar etmemiş oluyor.
Askerse parası vardır, daha pahalıya sat.Zaten 5700 idi askerim falan filan dedi bende gaza geldim en son 5200 dedim.
Ne alaka?![]()
Cebine girecek olan bedava 4000 lira bile yeterli bir kâr.
Satma bence. Dolar 13 oldu böyle giderse 20 olacak 2 aya zaten. O zaman 5K'ya değil 10'ya bile satarsın.
Sen veya benim isteğime göre değişmiyor bu durum. Duygusal davranma.Dolar 20 olmasın da ben 10 bine satmiyayım, millet açlıktan ölür.
5600XT kartımı tam ETH zamanında 5'e satıp dayanamayıp 7 ay sonra 5'e bu kartı aldım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.