Hocam yok ne denesek boş kart asla 80'in altına düşmüyor amatörce bi secim yaptık beklememek icin keşke bekleseymişim 1 ay dahaIsınma problemi için voltaj düşürme yapabilirsiniz. Bununla ilgili makale ve videolar vardır.
Ben olsam testlerini vs yaparım. Herhangi bir sorunu yoksa ederdim.Asus tuf
Bende öyle düşünüyorumEvet yapılır Ti olmayan modeli 1070'ten kötü hem de TUF modeliyken. Üstüne para vermeyin.
Bende o kanıdayım öyle yapmayı düşünüyorum fikilerinizi bilmeyi istedim sadeceBen olsam testlerini vs yaparım. Herhangi bir sorunu yoksa ederdim.
Hocam pubg'de genel ayarlar çok düşükte 85'in altını görmedim öyle diyim üstü var amaEdilmez çünkü 1070 daha eski bir karttır. Performans olarak ikisi arasında fark yok diye biliyorum ama ekran kartınız 78-82 dereceyi geçmiyorsa sorun olmaz.Isı değerleri hakkında bilgi verirseniz daha iyi olur.
Hangi testi ne kadar süre önerirsin peki ve içi'nin açılıp açılmadıgını nasıl anlarım ?Ben olsam testlerini vs yaparım. Herhangi bir sorunu yoksa ederdim.
Açılıp açılmadığı çok önemli değil 4 vidaya bakar ve bir tek macun yenilemiş olabilir bu da senin işine gelirBende öyle düşünüyorum
Bende o kanıdayım öyle yapmayı düşünüyorum fikilerinizi bilmeyi istedim sadece
Hocam pubg'de genel ayarlar çok düşükte 85'in altını görmedim öyle diyim üstü var ama
Hangi testi ne kadar süre önerirsin peki ve içi'nin açılıp açılmadıgını nasıl anlarım ?
Bildigim kadarıyla açılmış kartlar garanti dışı kalıyor yanlış mıyım ?Açılıp açılmadığı çok önemli değil 4 vidaya bakar ve bir tek macun yenilemiş olabilir bu da senin işine gelir![]()
Evet garanti dışı sayılıyor.Bildigim kadarıyla açılmış kartlar garanti dışı kalıyor yanlış mıyım ?
Peki nasıl anlıyabilirim bugün getirecek kartı o arkadaş ?Evet garanti dışı sayılıyor.
Dün ben arkadaşım için birisinden Gigabyte Extreme Gaming 1060 aldım. Normalde arka vidaların 1-2 tanesinde etiket olması lazım ama bunda yoktu. Araştırdığımda Gigabyte modeller etiket barındırmıyormuş.Peki nasıl anlıyabilirim bugün getirecek kartı o arkadaş ?
İçi açıldı mı diye değil de termal macun yenilendi mi hiç diye sor yenilendi derse açılmış demektir.Peki nasıl anlıyabilirim bugün getirecek kartı o arkadaş ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.