GTX 1660 R5 2600 sistemde ekran birden donuyor

EnesKY.1

Femtopat
Daha fazla  
Yaklaşık 2 gündür yaşıyorum bu sorunu, eskiden yoktu bir anda oldu Windows güncellemesi yaptıktan sonra olmaya başladı, BIOS son sürüm kurulu AMD driverlar güncel ekran kartı güncel ama anlamıyorum oyun oynarken test ettim hiçbir şey yokken bir anda GPU kullanımı 90ları görüyor ve ekran donup kalıyor kendim kapatıp açıyorum, açtığım zaman overheat hatası veriyor fakat Roblox oynarken nasıl bir zorlanma olabilir ki, sistemim GTX 1660 ve Ryzen 5 2600 yardımcı olabilirseniz sevinirim.

AMD driver derken?

Artı -1 Eksi
NVIDIA karta AMD driveri nasıl kurdun?

Artı -1 Eksi
AMD driver derken?

İşlemci anakart driverları

Ekran kartı driverları şu şekilde NVIDIA programı aracılığıyla güncelledim.

Yok mu bir fikri olan?

Sorun sanırsam işlemcinin durduk yere ısınmasından kaynaklı.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (323).png
    166,9 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci anakart driverları

Ekran kartı driverları şu şekilde NVIDIA programı aracılığıyla güncelledim.

Yok mu bir fikri olan?

Sorun sanırsam işlemcinin durduk yere ısınmasından kaynaklı.
OverHeat hatası verdiğine göre hata bu zaten? yazmışsınız konu başında.

Overheat hatası verdiğine göre hata bu zaten? Yazmışsınız konu başında.

Bu daha önceden yoktu bir anda tek bir günde oldu, sistemimi yeni toplamadım yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum ve bu problemi Windows'un yazılım güncellemelerini yaptıktan sonra yaşamam kısacası beni şüphelendirmişti fakat testlere baktığım zaman bir and CPU'nun yüksek derecelere çıkarak bilgisayarı kilitlediğini fark ettim, yani kısacası biraz tereddüt ettim bu konuda, yine de teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…