Yusuf Duran Decapat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2024 #1 RAM 16 GB Cl16 Ekran kartı GTX 1660 Anakart Msi A520M-A Pro İşlemci Ryzen 5 5600X Merhaba dün Roblox oynarken oyun bir anda 3 saniyeliğine donup geri geldi ve bu hep olmaya başladı. Bunun sorunu neden kaynaklı?
Merhaba dün Roblox oynarken oyun bir anda 3 saniyeliğine donup geri geldi ve bu hep olmaya başladı. Bunun sorunu neden kaynaklı?
Vınnnn Hectopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 4.995 Çözümler 87 25 Mart 2024 #2 Oyuna bağlı olabilir hocam. Her oyunda mı aynı Artı 0 Eksi
KS KS Yusuf Duran Decapat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2024 #3 Vınnnn dedi: Oyuna bağlı olabilir hocam. Her oyunda mı aynı Genişletmek için tıkla... Farklı oyunlarda da oluyor ses kayması tarzı bir şey oluyor ve oyun donuyor Artı 0 Eksi
Vınnnn dedi: Oyuna bağlı olabilir hocam. Her oyunda mı aynı Genişletmek için tıkla... Farklı oyunlarda da oluyor ses kayması tarzı bir şey oluyor ve oyun donuyor
Vınnnn Hectopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 4.995 Çözümler 87 25 Mart 2024 #4 Yusuf Duran dedi: Farklı oyunlarda da oluyor ses kayması tarzı bir şey oluyor ve oyun donuyor Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal sistemden.Roblox dışı oyunlarda oluyor mu? Artı 0 Eksi
Yusuf Duran dedi: Farklı oyunlarda da oluyor ses kayması tarzı bir şey oluyor ve oyun donuyor Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal sistemden.Roblox dışı oyunlarda oluyor mu?
KS KS Yusuf Duran Decapat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2024 #5 Vınnnn dedi: Büyük ihtimal sistemden. Roblox dışı oyunlarda oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır Forza Horizon 4 de ve GTA 5 de denedim sorun yok Artı 0 Eksi
Vınnnn dedi: Büyük ihtimal sistemden. Roblox dışı oyunlarda oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır Forza Horizon 4 de ve GTA 5 de denedim sorun yok
paWel Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 1.901 Çözümler 14 Yer İstanbul/Küçükçekmece Daha fazla Sistem Özellikleri Excalibur G700 GTX 1650 4GB 8GB DDR 4 Ram İ5-10300H 512 GB İntel SSD Cinsiyet Erkek 25 Mart 2024 #6 Yusuf Duran dedi: Hayır Forza Horizon 4 de ve GTA 5 de denedim sorun yok Genişletmek için tıkla... Bir silip yükleyin isterseniz, Dosyalar bozuksa onarsın Artı 0 Eksi
Yusuf Duran dedi: Hayır Forza Horizon 4 de ve GTA 5 de denedim sorun yok Genişletmek için tıkla... Bir silip yükleyin isterseniz, Dosyalar bozuksa onarsın
KS KS Yusuf Duran Decapat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2024 #7 paWel dedi: Bir silip yükleyin isterseniz, Dosyalar bozuksa onarsın Genişletmek için tıkla... Hocam 3 kere denedim ama olmadı Yani sorunu şöyle açıklayayım oyunda bir ses çıkınca ses patlak çıkıyor ve oyun donuyor Artı 0 Eksi
paWel dedi: Bir silip yükleyin isterseniz, Dosyalar bozuksa onarsın Genişletmek için tıkla... Hocam 3 kere denedim ama olmadı Yani sorunu şöyle açıklayayım oyunda bir ses çıkınca ses patlak çıkıyor ve oyun donuyor