GTX 1660 sistem mining yapabilir mi?

Dostum bu kartlar oyun oynamak için yapılan kartlar ve taş çatlasın 10-12 saat oyun oynanıyor bunla fakat miningte ise 7/24 %100 performans ile çalışınca üstündeki elektronik bileşenlerin ister istemez yıpranma payı oluyor. Birazda şans işi bakarsın hiçbir şey olmaz bakarsın bozuluverir.

Hocam kesinlikle biraz şans işi olduğu konusunda haklısınız ama garantisi var. Yanlış bir şey yapmıyorsunuz. Oyun oynamaktan bir farkı yok Mining'in. Siz servise verdiğinizde kimse size bununla mining yapılmış garanti dışı demeyecek. Ayrıca kart firmaları el altından büyük madencilere kart satıyorlar. Ama oyun oynamak için yapıldığı konusunda haksızsınız. Ayrıca eğer serin bir şekilde çalıştırırsanız kartınızı inanın çok uzun süre gidecektir. Dayanıklı aletler çünkü. Yaklaşık 2 senedir mining yapan bir arkadaşım var ve daha 2 sene önce aldığı kartlar sapasağlam duruyor. Önemli olan işi bilerek yapmak.

İşten anlamayan insanlar gerçekten öcü gibi bakıyor mining'e. Düzgün ayarları yaptığınız takdirde mining'in ekran kartınıza tek zararı fan ömrü olacaktır. 7/24 %50-60 değerinde döndüğü için.

Hocam değerleri söylerseniz maliyeti söylerim demiştiniz şu an yaklaşık 30dkdir ETH kazıyor cihaz suanlik hiçbir O.C U.V yok düz hali ile 63 derecelerde şu an fotoğrafı bırakıyorum sizce değer mi?

Dosya Ekleri

• IMG_20210218_171237.jpg
    276,1 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_20210218_171242.jpg
    320,9 KB · Görüntüleme: 73
Hocam değerleri söylerseniz maliyeti söylerim demiştiniz şu an yaklaşık 30dkdir ETH kazıyor cihaz suanlik hiçbir O.C U.V yok düz hali ile 63 derecelerde şu an fotoğrafı bırakıyorum sizce değer mi?
Usta 21 in üstüne çıkabildinmi ben çıkamadımda bilmedigim bir ayar var sanırım.

Usta 21'in üstüne çıkabildinmi ben çıkamadımda bilmedigim bir ayar var sanırım.

Ben MSI Afterburner'den Memory clock +400 bastım 24 civarlarına çıkıyor ama ondan sonra ekran gidiyor resetliyor eski normal değerlere dönüyor ben kazancı da söyleyeyim 6-7 günde 7/24 çalıştırmadan ama 200TL getirisi oldu bana elektrik faturası da çok gelmedi ama bilgisayara ihtiyacım olduğu için kapatmak zorunda kaldım.

Bende 750 ustune cikarsam hata veriyor kapaniyor ekran sıfırliyor ayarlari. 750 ile 24mh/s dogru ayari bir turlu tutturuamadim.

Git çalış daha çok kazanırsın gerek yok faturadan geçilmez.

Git çalış daha çok kazanırsın gerek yok faturadan geçilmez.

Fatura 1 hafta çalışmasına rağmen diğer aylara oranla fazla gelmedi AMD ekran kartım olsa çok daha fazla kazanabilirdim 150 lira olduğunda bırakmıştım dolar ve Ethereum kur değişikliği yüzünden şu an 208 TL var.

GTX 1660 Süper kart ile OC yapmadan 15 gün yapılan kazım sonunda bugün 36 USD, TL olarak 272 TL para hesabıma yattı ve papara ile sağ salim çektim. Bu süre içinde geçen ay 154 TL gelen elektrik faturam bu ay 202 TL geldi. 15 günde 50 TL kullanmış bilgisayar. Düz hesapla 272x2 desek 544 TL yapar, 100 TL elektrik faturası 444 TL kalıyor. Bu arada kazım bücü 26 Mh/s, OC ile biraz arttırırsam 30 MH/s ye çıkarabilirim. Bu arada 15 gün tam 7/24 çalışmadı. Arada 1 güne yakın PC ye format atmak, elektrik kesintisi vs. sebeplerle mola verdim.
Bende 750 ustune cikarsam hata veriyor kapaniyor ekran sıfırliyor ayarlari. 750 ile 24mh/s dogru ayari bir turlu tutturuamadim.
Hiç bir ayar yapmadım, bende 26 Mh/s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…