GTX 1660 sistem toplama

Makaleler
2
Yer
Türk Telekom Arena
Daha fazla  
@PanzerTR Adlı kişi Konu açmamı istedi. Kendisi Yazmayacakmış ama.
Hangi sistem daha iyi? Benim Sistemim mi? Yoksa @PanzerTR attığı sistem?

Benim Sistem: Pollux 3AN | Game Garaj
Değişiklikler: A320M-R yerine A320MH. GTX1660 yerine GTX1660. RAM'den 2 Tane.
( Kalite olarak ve İleri donüklük PanzerTR bin basar bence. Ama Oyun performansında benim attığım sistem bin basar. Sizce? )
PanzerTR'nin sistemi:

Son düzenleyen: Moderatör:

( Kalite olarak ve İleri donüklük PanzerTR bin basar bence. Ama Oyun performansında benim attığım sistem bin basar. Sizce? )
PanzerTR'nin sistemi:
Hocam kesinlikle @PanzerTR hocamın sistemi. Çok daha kaliteli ve güvenilir parçalar kullanılmış. Bu arada 1660 yerine 1660? Eğer tek amacınız oyun ise ve ileride yüksetlme yapmayı düşünmüyorsanız da sizin sistem daha iyi.

A320M kesinlikle önermiyorum, onun yerine B450M S2H alınmalı. Ondan sonra R3 3100 GTX 1660 için orta ile düşük arası kalır. Alınabilir tabii ki de, Ryzen 5 1600 ya da 2600 alınması daha mantıklı olur.

Konu açmanı istemedim sonradan belirttim bu konuyi acma diye. Ceza yemek istemem arkadaşlar gerekli cevapları verir.

PanzerTR'nin sistemi:
Ben sistemde windforce 1650S kullandim yanlış link vermişim.

Kalite ve ileri dönüklük olarak benimki daha iyi demişsin e neyi tartışıyoruz?
Ben kalitesiz bir şekilde sana daha iyi bir bilgisayar toplarım ve daha da yüksek FPS alırsın ama kalitesiz bileşen kullanmak istemedim.

İki sistem de iyi değil, ilk sistemde anakart A320, PSU güvenilmez ve SSD'nin markasının ne olduğu belli değil. Sorun yaşayanı da görmüştüm.

İkinci sistemde 1650 Super yerine gidip de 1650 Gaming X koymak hiç olmamış.

PSU SHP 650 V2 ise iyi değil, iki tane var zaten hangisi bilmiyorum😀 Çok fark etmez açıkçası. https://www.vatanbilgisayar.com/corsair-vs-serisi-550w-80plus-white-guc-kaynagi.htmltan'da VS550 indirimdeyken o alınmalı.

Şu A400 neden kullanılıyor anlamıyorum; sürekli sıralı yazma hızı, garantilenen TBW değeri ve yazma IOPS değeri düşük.
SSD Tier List'lerde dibi boyluyor zaten, son zamanlarda sorun yaşayanlar da artıyor.
Bazı forumlarda ''sorunlu'' denmeye başlandı bile. Almak için neden yok.
Bütçe dostu bir SSD istiyorsan bunu önerebilirim:

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı