Exercus Decapat Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #1 Ekran kartı GTX 1660 Anakart H510 İşlemci i5 11400F 5 bip hatasi alıyorum. RAM'leri değiştim, BIOS pili de değiştim. Neden olabilir? Yaptığım sadece güç kablosunu PC'yi kapadiktan sonra cekmekti.
5 bip hatasi alıyorum. RAM'leri değiştim, BIOS pili de değiştim. Neden olabilir? Yaptığım sadece güç kablosunu PC'yi kapadiktan sonra cekmekti.
Mamistv1 Hectopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 2.273 Makaleler 1 Çözümler 32 Daha fazla Sistem Özellikleri TLOU P1 hayranı ve Ellie Williams aşığı. Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #2 5 bip sesisin farklı anlamları var. Bunun için bip sesinin uzun mu yoksa kısa mı geldiğini öğrenmek lazım. Artı 0 Eksi
5 bip sesisin farklı anlamları var. Bunun için bip sesinin uzun mu yoksa kısa mı geldiğini öğrenmek lazım.
Kaine21 Femtopat Katılım 23 Şubat 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #3 Birden fazla problem sebep olabilir. Aynı senin sorununu yaşayan bir kişi daha konu açmış.KONU Son düzenleme: 24 Şubat 2025 Artı 0 Eksi
KS KS Exercus Decapat Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #4 Kaine21 dedi: Birden fazla problem sebep olabilir. Aynı senin sorununu yaşayan bir kişi daha konu açmış.KONU Genişletmek için tıkla... Direk ekran yok dostum Mamistv1 dedi: 5 bip sesisin farklı anlamları var. Bunun için bip sesinin uzun mu yoksa kısa mı geldiğini öğrenmek lazım. Genişletmek için tıkla... Kısa geliyor Artı 0 Eksi
Kaine21 dedi: Birden fazla problem sebep olabilir. Aynı senin sorununu yaşayan bir kişi daha konu açmış.KONU Genişletmek için tıkla... Direk ekran yok dostum Mamistv1 dedi: 5 bip sesisin farklı anlamları var. Bunun için bip sesinin uzun mu yoksa kısa mı geldiğini öğrenmek lazım. Genişletmek için tıkla... Kısa geliyor
Mamistv1 Hectopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 2.273 Makaleler 1 Çözümler 32 Daha fazla Sistem Özellikleri TLOU P1 hayranı ve Ellie Williams aşığı. Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #5 İşlemci kaynaklı sorun oluyor. İşlemcinizin PIN'i kırılmış, yanmış veya montajı düzgün yapılmamış olabilir. Artı 0 Eksi
İşlemci kaynaklı sorun oluyor. İşlemcinizin PIN'i kırılmış, yanmış veya montajı düzgün yapılmamış olabilir.
KS KS Exercus Decapat Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #6 Mamistv1 dedi: İşlemci kaynaklı sorun oluyor. İşlemcinizin PIN'i kırılmış, yanmış veya montajı düzgün yapılmamış olabilir. Genişletmek için tıkla... Onlarada baktım işlemci pini sağlıklı fakat işlemciden şüpheliyim Artı 0 Eksi
Mamistv1 dedi: İşlemci kaynaklı sorun oluyor. İşlemcinizin PIN'i kırılmış, yanmış veya montajı düzgün yapılmamış olabilir. Genişletmek için tıkla... Onlarada baktım işlemci pini sağlıklı fakat işlemciden şüpheliyim
Mamistv1 Hectopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 2.273 Makaleler 1 Çözümler 32 Daha fazla Sistem Özellikleri TLOU P1 hayranı ve Ellie Williams aşığı. Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #7 Birden fazla kısa kısa : Anakart arızası Sürekli : Güç Kaynağı arızası 1 Uzun : Bellek tazelemesinde hata 1 Uzun 1 Kısa : Anakart veya Bios arızası 1 Uzun 2 Kısa : Ekran Kartı arızası (DIP switch) 1 Uzun 3 Kısa : Ekran Kartı arızası 2 Uzun 1 Kısa : Ekran Kartı arızası (RAMDAC) 2 Kısa : Bellek eşlik (parity) hatası 3 Kısa : Belleğın ilk bölümünde yani 64K olan veri bölümde hata 4 Kısa : Timer hatası 5 Kısa : İşlemci hatası 1 6 Kısa : Klavye işlemcisi hatası 7 Kısa : İşlemci hatası 2 8 Kısa : Ekran Kartı belleğinin okuma ve yazma hatası 9 Kısa : Bios Rom hatası 10 Kısa : CMOS okuma ve yazma hatası 11 Kısa : Tampon Bellek hatası Tüm seslerin anlamları bu şekilde. İşlemcinizi kontrol etmeniz gerekli diğer parçalardan kaynaklı olamaz. Artı 0 Eksi
Birden fazla kısa kısa : Anakart arızası Sürekli : Güç Kaynağı arızası 1 Uzun : Bellek tazelemesinde hata 1 Uzun 1 Kısa : Anakart veya Bios arızası 1 Uzun 2 Kısa : Ekran Kartı arızası (DIP switch) 1 Uzun 3 Kısa : Ekran Kartı arızası 2 Uzun 1 Kısa : Ekran Kartı arızası (RAMDAC) 2 Kısa : Bellek eşlik (parity) hatası 3 Kısa : Belleğın ilk bölümünde yani 64K olan veri bölümde hata 4 Kısa : Timer hatası 5 Kısa : İşlemci hatası 1 6 Kısa : Klavye işlemcisi hatası 7 Kısa : İşlemci hatası 2 8 Kısa : Ekran Kartı belleğinin okuma ve yazma hatası 9 Kısa : Bios Rom hatası 10 Kısa : CMOS okuma ve yazma hatası 11 Kısa : Tampon Bellek hatası Tüm seslerin anlamları bu şekilde. İşlemcinizi kontrol etmeniz gerekli diğer parçalardan kaynaklı olamaz.
KS KS Exercus Decapat Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #8 Mamistv1 dedi: Birden fazla kısa kısa : Anakart arızası Sürekli : Güç Kaynağı arızası 1 Uzun : Bellek tazelemesinde hata 1 Uzun 1 Kısa : Anakart veya Bios arızası 1 Uzun 2 Kısa : Ekran Kartı arızası (DIP switch) 1 Uzun 3 Kısa : Ekran Kartı arızası 2 Uzun 1 Kısa : Ekran Kartı arızası (RAMDAC) 2 Kısa : Bellek eşlik (parity) hatası 3 Kısa : Belleğın ilk bölümünde yani 64K olan veri bölümde hata 4 Kısa : Timer hatası 5 Kısa : İşlemci hatası 1 6 Kısa : Klavye işlemcisi hatası 7 Kısa : İşlemci hatası 2 8 Kısa : Ekran Kartı belleğinin okuma ve yazma hatası 9 Kısa : Bios Rom hatası 10 Kısa : CMOS okuma ve yazma hatası 11 Kısa : Tampon Bellek hatası Tüm seslerin anlamları bu şekilde. İşlemcinizi kontrol etmeniz gerekli diğer parçalardan kaynaklı olamaz. Genişletmek için tıkla... İşlemci yanmışmı sizce Mamistv1 dedi: Birden fazla kısa kısa : Anakart arızası Sürekli : Güç Kaynağı arızası 1 Uzun : Bellek tazelemesinde hata 1 Uzun 1 Kısa : Anakart veya Bios arızası 1 Uzun 2 Kısa : Ekran Kartı arızası (DIP switch) 1 Uzun 3 Kısa : Ekran Kartı arızası 2 Uzun 1 Kısa : Ekran Kartı arızası (RAMDAC) 2 Kısa : Bellek eşlik (parity) hatası 3 Kısa : Belleğın ilk bölümünde yani 64K olan veri bölümde hata 4 Kısa : Timer hatası 5 Kısa : İşlemci hatası 1 6 Kısa : Klavye işlemcisi hatası 7 Kısa : İşlemci hatası 2 8 Kısa : Ekran Kartı belleğinin okuma ve yazma hatası 9 Kısa : Bios Rom hatası 10 Kısa : CMOS okuma ve yazma hatası 11 Kısa : Tampon Bellek hatası Tüm seslerin anlamları bu şekilde. İşlemcinizi kontrol etmeniz gerekli diğer parçalardan kaynaklı olamaz. Genişletmek için tıkla... İşlemci yanmışmı sizce aslında hiçte birşey yapmamıştım aslında Artı 0 Eksi
Mamistv1 dedi: Birden fazla kısa kısa : Anakart arızası Sürekli : Güç Kaynağı arızası 1 Uzun : Bellek tazelemesinde hata 1 Uzun 1 Kısa : Anakart veya Bios arızası 1 Uzun 2 Kısa : Ekran Kartı arızası (DIP switch) 1 Uzun 3 Kısa : Ekran Kartı arızası 2 Uzun 1 Kısa : Ekran Kartı arızası (RAMDAC) 2 Kısa : Bellek eşlik (parity) hatası 3 Kısa : Belleğın ilk bölümünde yani 64K olan veri bölümde hata 4 Kısa : Timer hatası 5 Kısa : İşlemci hatası 1 6 Kısa : Klavye işlemcisi hatası 7 Kısa : İşlemci hatası 2 8 Kısa : Ekran Kartı belleğinin okuma ve yazma hatası 9 Kısa : Bios Rom hatası 10 Kısa : CMOS okuma ve yazma hatası 11 Kısa : Tampon Bellek hatası Tüm seslerin anlamları bu şekilde. İşlemcinizi kontrol etmeniz gerekli diğer parçalardan kaynaklı olamaz. Genişletmek için tıkla... İşlemci yanmışmı sizce Mamistv1 dedi: Birden fazla kısa kısa : Anakart arızası Sürekli : Güç Kaynağı arızası 1 Uzun : Bellek tazelemesinde hata 1 Uzun 1 Kısa : Anakart veya Bios arızası 1 Uzun 2 Kısa : Ekran Kartı arızası (DIP switch) 1 Uzun 3 Kısa : Ekran Kartı arızası 2 Uzun 1 Kısa : Ekran Kartı arızası (RAMDAC) 2 Kısa : Bellek eşlik (parity) hatası 3 Kısa : Belleğın ilk bölümünde yani 64K olan veri bölümde hata 4 Kısa : Timer hatası 5 Kısa : İşlemci hatası 1 6 Kısa : Klavye işlemcisi hatası 7 Kısa : İşlemci hatası 2 8 Kısa : Ekran Kartı belleğinin okuma ve yazma hatası 9 Kısa : Bios Rom hatası 10 Kısa : CMOS okuma ve yazma hatası 11 Kısa : Tampon Bellek hatası Tüm seslerin anlamları bu şekilde. İşlemcinizi kontrol etmeniz gerekli diğer parçalardan kaynaklı olamaz. Genişletmek için tıkla... İşlemci yanmışmı sizce aslında hiçte birşey yapmamıştım aslında
Mamistv1 Hectopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 2.273 Makaleler 1 Çözümler 32 Daha fazla Sistem Özellikleri TLOU P1 hayranı ve Ellie Williams aşığı. Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #9 Exercus dedi: İşlemci yanmışmı sizce. İşlemci yanmışmı sizce aslında hiç de bir şey yapmamıştım aslında. Genişletmek için tıkla... Bu ses gelmeden önce işlemciyi hiç söküp - takma işlemi yaptınız mı? Artı 0 Eksi
Exercus dedi: İşlemci yanmışmı sizce. İşlemci yanmışmı sizce aslında hiç de bir şey yapmamıştım aslında. Genişletmek için tıkla... Bu ses gelmeden önce işlemciyi hiç söküp - takma işlemi yaptınız mı?
KS KS Exercus Decapat Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #10 Mamistv1 dedi: Bu ses gelmeden önce işlemciyi hiç söküp - takma işlemi yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır Artı 0 Eksi
Mamistv1 dedi: Bu ses gelmeden önce işlemciyi hiç söküp - takma işlemi yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır