GTX 1660 sistemde RDR2 kasıyor

İşletim sistemi
Windows 10
Temizlik yeterli olabilir, 1650 ile yüksek ayarlarda FHD 60 FPS 2K 30 FPS oynuyordum.
Senin 1650'den bir tanede ben alayım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam pek yapmayı bilmiyorum servisine mi götürsem elimde zarar görmesin ekran kartı.

Kullanmadığım cihaz değil buraya bütün ayarlarımla benchmark sonuçlarımı da göndermiştim yine bu muhabbetten.

Rockstar oyunlarında çok fazla grafik ayarı oluyor. Direkt ultra, yüksek gibi başlıklardan ayar yapmak yerine, detaylı ayarlarla oynayarak denemek iyi olabilir. Dokuyu yüksek tutup, kalabalıkları düşürmek gibi mesela. GTA 5 ayarları üzerinden konuşuyorum, RDR 2'de birebir aynı ayarlar olmayabilir.

İfadeler: kcg
Kullanmadığım cihaz değil buraya bütün ayarlarımla benchmark sonuçlarımı da göndermiştim yine bu muhabbetten.
Hocam High değil optimized ayarlardır o. Yoksa 1650 gibi bir kart oyunun önerdiği high ayarlarda ortalama 40fps ortalama anca alır.

Hocam pek yapmayı bilmiyorum servisine mi götürsem elimde zarar görmesin ekran kartı.

Gönderebilirsiniz isterseniz, ek ücret alırlar belki ama yaparlar. İlk etapta siz kasanızı temizleyin ve en azından egzoz fan değişimi yapın. Belki temizlikten sonra gerek bile kalmaz.

Gönderebilirsiniz isterseniz, ek ücret alırlar belki ama yaparlar. İlk etapta siz kasanızı temizleyin ve en azından egzoz fan değişimi yapın. Belki temizlikten sonra gerek bile kalmaz.
Peki anladığım kadarıyla hava akışını asıl düzenleyen egzoz fan mıdır?

Peki anladığım kadarıyla hava akışını asıl düzenleyen egzoz fan mıdır?

Hayır, egzoz fan hava kasa içerisindeki sıcak havanın tahliyesini sağlar. Genelde kasalarda tek bir tane bulunur o yüzden daha bütçe dostu olduğu için onu önerdim. Hava çeken fanlar daha çok olduğu için daha maliyetli olur. Zaten birden fazla olduğu için yetecektir hava çekimine ama tahliye konusunda daha performanslı olunsa güzel olur şahsi görüşüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…