Hocam rx570 40 fps veriyor gtx1660'da 40 saçma değil mi aynı olmasıOrtalama 40 FPS sunar RX570. 60 FPS'i 2060 sunmuyor.
Hocam rx570 40 fps veriyor gtx1660'da 40 saçma değil mi aynı olmasıOrtalama 40 FPS sunar RX570. 60 FPS'i 2060 sunmuyor.
Senin 1650'den bir tanede ben alayım.Temizlik yeterli olabilir, 1650 ile yüksek ayarlarda FHD 60 FPS 2K 30 FPS oynuyordum.
Hocam pek yapmayı bilmiyorum servisine mi götürsem elimde zarar görmesin ekran kartı.Sistemin berbat değil, büyük ihtimal ısınma kaynaklı bir performans düşüşü söz konusu. Kasayı temizleyin ve isterseniz ekran kartının macununu da yenileyin. Sıcaklıklar düşecektir. Fan değişimi de yapabilirsiniz.
Ha 1660 full ayarlarda RDR2'yi ne kadar götürür bilemem. Ama ben baş sorumluyu sıcaklık olarak görüyorum.
Senin 1650'den bir tanede ben alayım.
Hocam High değil optimized ayarlardır o. Yoksa 1650 gibi bir kart oyunun önerdiği high ayarlarda ortalama 40fps ortalama anca alır.Kullanmadığım cihaz değil buraya bütün ayarlarımla benchmark sonuçlarımı da göndermiştim yine bu muhabbetten.
Hocam pek yapmayı bilmiyorum servisine mi götürsem elimde zarar görmesin ekran kartı.
Kendim elle her ayarın her opsiyonunu denemiştim, dediğin gibi ultra da vardı düşük de.Hocam High değil optimized ayarlardır o. Yoksa 1650 gibi bir kart oyunun önerdiği high ayarlarda ortalama 40fps anca alır.
Peki anladığım kadarıyla hava akışını asıl düzenleyen egzoz fan mıdır?Gönderebilirsiniz isterseniz, ek ücret alırlar belki ama yaparlar. İlk etapta siz kasanızı temizleyin ve en azından egzoz fan değişimi yapın. Belki temizlikten sonra gerek bile kalmaz.
Peki anladığım kadarıyla hava akışını asıl düzenleyen egzoz fan mıdır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.