GTX 1660 sistemde RDR2 kasıyor

İşletim sistemi
Windows 10

281746

Hectopat
Oyunu az önce satın alıp oynamaya başladım lakin Full ayarlarda çok kastı. Ayarları düşürdüğümde FPS yükseldi ama bu sefer de görüntü kalitesinden memnun kalmadım. Ya deli gibi optimize sorunu var ya da benim sistemim berbat.
  • ASUS GTX 1660 6 GB OC ekran kartı
  • Ryzen 5 2600X işlemci
  • B450M-K anakart
  • 16 GB RAM

Not: Oyunda daha 10. dakikada ekran kartı 80 dereceyi gördü. (Kasa uzun süredir temizlenmedi ve eski fanlara sahiptir yani soğutma koşulları iyi sayılmaz.)

Son düzenleme:
Oyunu az önce satın alıp oynamaya başladım lakin Full ayarlarda çok kastı. Ayarları düşürdüğümde FPS yükseldi ama bu sefer de görüntü kalitesinden memnun kalmadım. Ya deli gibi optimize sorunu var ya da benim sistemim berbat.
  • ASUS GTX 1660 6 GB OC ekran kartı.
  • Ryzen 5 2600X işlemci.
  • B450M-K anakart.
  • 16 GB RAM.

Not: Oyunda daha 10. dakikada ekran kartı 80 dereceyi gördü. (kasa uzun süredir temizlenmedi ve eski fanlara sahiptir.)

Sistemin berbat değil, büyük ihtimal ısınma kaynaklı bir performans düşüşü söz konusu. Kasayı temizleyin ve isterseniz ekran kartının macununu da yenileyin. Sıcaklıklar düşecektir. Fan değişimi de yapabilirsiniz.

Ha 1660 full ayarlarda RDR2'yi ne kadar götürür bilemem. Ama ben baş sorumluyu sıcaklık olarak görüyorum.

• ASUS GTX 1660 6 GB OC ekran kartı
  • Ryzen 5 2600X işlemci
  • B450M-K anakart
  • 16 GB RAM

Not: Oyunda daha 10. dakikada ekran kartı 80 dereceyi gördü. (Kasa uzun süredir temizlenmedi ve eski fanlara sahiptir yani soğutma koşulları iyi sayılmaz.)
RDR2 konsoldan port edildiği için optimizesi hiç iyi değil maalesef. Bunun için internette bir çok ayar mevcut biraz araştırırsanız doğru ayarları bulabilirsiniz.

RDR2 konsoldan port edildiği için optimizesi hiç iyi değil maalesef. Bunun için internette bir çok ayar mevcut biraz araştırırsanız doğru ayarları bulabilirsiniz.
Yani hocam hep almak istedim ama doğrusu hüsran oldu iade etmekte istemiyorum ama bu oyun fazlaca uğraştıracak gibi 4 yılda çözülmediyse daha da bu sorun çözülmez gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı