GTX 1660 Super Apex Legends'da 80 derece normal mi?

Gökdeniz Kaplan

Hectopat
Daha fazla  
80 dereceye çıkıyor Apex Legends'te oyun oynadığım zaman. Sizce normal mi? (MSI Afterburner otomatik fan Speed) Cevaplarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı kart fakat benimki Galax marka, ancak bugüne kadar hiçbir oyunda %60 fan hızının üstüne ve 74 derecenin üstüne çıkmadım. Bir anormalik olduğu kesin. Kasanızın ve ekran kartınızın tam marka modeli nedir?
60 65 derece arası olması gerek. Sizinki biraz fazla sanki.
Ekran kartları için tehlikeli derece 85 üstü olarak kabul edilir. Yanlış bilgilendirmeyin.

İyi de arası olması gerek biraz fazla demiş. Tehlikeli derece falan dememiş ki? Ne yanlış bilgilendirmesinden bahsediyorsun? Bu arada havalar sıcak olduğundan dolayı da artıyor maalesef bir de gece veya sabah deneyin aynı olacak mı diye.

Apex Legends için diyorum. Bende 1660 var düz modeli 65 derece görüyor kart.

Kardeş havaların sıcak olduğunu ben de biliyorum, 60-65 derece arası olması gerek demiş adam. Öyle bir şart mı var? Piyasadaki en iyi soğutmalı kartlar bile 65 derece altını göremiyor. Adam 60 ile 65 derece arası olsun demiş. Çok seviyorsunuz lafı çarpıtmayı.
Apex Legends için diyorum. Bende 1660 var düz modeli 65 derece görüyor kart.
60 derece ile 65 derece arasında 5 derece olduğunu farkettiğin gün gel tartışalım bro. 60-65 denmez, 65-70 arası denir en kötü ihtimalle.

Ayriyeten bu mantığa göre 70 derece gibi sıcaklıklarda çalışmaması gerekiyor? Sonuçta 65 dereceden yukarıda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…