GTX 1660 Super Apex Legends'da 80 derece normal mi?

Gökdeniz Kaplan

Hectopat
Daha fazla  
80 dereceye çıkıyor Apex Legends'te oyun oynadığım zaman. Sizce normal mi? (MSI Afterburner otomatik fan Speed) Cevaplarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman konuyla alakasız şeyler söylemeyin. Adam normal bir şey demiş yanlış bilgilendirme yapmayın diyorsun. Senin söylediğinin adamın söylediği ile alakası bile yok. Adamın söylediği 60-65 derece olması gerek senin dediğin şey ekran kartları için tehlikeli derece 85 üstü olarak kabul edilir. Yanlış bilgilendirmeyin. Saçmalığı biraz anlasan yazdığın şeylerdeki anlayacan da işte.

65 derece görebilen var mı ? Ben en iyi soğutmalardan birine sahip bir 1660Ti ile bile 75 derecede oynuyorum.
Onu anlatıyorum bende, ama anlamıyorlar ki. Bende %100 kullanımda 74 derece ile oynuyorum. Ekran kartı üreticileri dahil herkesin tehlikeli dediği sıcaklık 85 üstü denir. Adam gelmiş 65 derece diyor. :D
O zaman konuyla alakasız şeyler söylemeyin. Adam normal bir şey demiş yanlış bilgilendirme yapmayın diyorsun. Senin söylediğinin adamın söylediği ile alakası bile yok.
İyiymiş ya, konuyla alakasız. :D Sanki ben burda 2014 BMW fiyatı sordum. Öyle bir konuyla alakasızlık yani sen düşün. :p

Son yazdığım şeyde yazdığınız şeyin ne kadar saçma olduğunu belirttim gayet. Siz anlamamaya devam edin 🤪
Tamamdır aklımda tutucam, attığı emojiden ne olduğu belli olan birisiyle tartışmaya gerek yok. İyi forumlar kardeş, göz ardı edildin. Ha bu arada benim ekran kartı -10 derecede çalışıyor sorun olur mu ya? :D

Ben RTX 2060 kullanıyorum oyunlarda 82 derece oluyor. GTX 1660 Super NVIDIA'nın sayfasında yazdığına göre 93 dereceye kadar çalıştığı yazıyor.

1.jpg

Galax, Plat, XFX vs. kalitesinde kartlar için 80 derece ortalama ısı değerleridir.
Galax ekran kartında ısı problemi yaşayan tek bir kişi gösterir misin hocam bana? XFX'in çok sorunu var onu biliyorum da, Plat'ı da hiç duymadım aynı zamanda.

Selam ben konuyu açan kişiyim :) ban yedim bende buradan söyleyeyim dedim kartım msı gtx 1660 super xs oc versiyonu 78 ləri gördüm ama kartım oc versiyonu olduğundan dolayı oyuna girer girmez oc leniyor böylece kartım daha çok ısınıyor ama hepinizin tavsiyesini uyacağım kasam mesh olmadığı için mesh bir kasa alacağım (üstünde hava çıkış delikleri, sıvı soğutma yeri var açık olmassa oraya 2 Fan takmayı planlıyorum), tekrar teşekkürler

Galax ekran kartında ısı problemi yaşayan tek bir kişi gösterir misin hocam bana? XFX'in çok sorunu var onu biliyorum da, Plat'ı da hiç duymadım aynı zamanda.
Platin yt testlerinde bile 80 derecelere çok rahat çıkıyor. Galax kalitesi zaten XFX ve Plat ile aynı düzeyde. Odanız klimalı ve artı olarak kasa hava akışı çok iyiyse düşer tabi.
Selam ben konuyu açan kişiyim :) ban yedim bende buradan söyleyeyim dedim kartım msı gtx 1660 super xs oc versiyonu 78 ləri gördüm ama kartım oc versiyonu olduğundan dolayı oyuna girer girmez oc leniyor böylece kartım daha çok ısınıyor ama hepinizin tavsiyesini uyacağım kasam mesh olmadığı için mesh bir kasa alacağım (üstünde hava çıkış delikleri, sıvı soğutma yeri var açık olmassa oraya 2 Fan takmayı planlıyorum), tekrar teşekkürler
Hangi kasayı kullanıyorsun yazarsan alan olmasın.

Platin yt testlerinde bile 80 derecelere çok rahat çıkıyor. Galax kalitesi zaten XFX ve Plat ile aynı düzeyde. Odanız klimalı ve artı olarak kasa hava akışı çok iyiyse düşer tabi.
Odamda ne klime ne vantilatör var, Kasam Dark Guardian RGB, önde 3 arkada 1 tane fan var. Ayriyeten forumda "Galax ısınma sorunu" yazarsanız en yüksek ısının 75-80 derece civarı olduğunu görürsünüz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı