Gökdeniz Kaplan Hectopat Katılım 20 Şubat 2018 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2020 #1 80 dereceye çıkıyor Apex Legends'te oyun oynadığım zaman. Sizce normal mi? (MSI Afterburner otomatik fan Speed) Cevaplarınız için teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Temmuz 2020
80 dereceye çıkıyor Apex Legends'te oyun oynadığım zaman. Sizce normal mi? (MSI Afterburner otomatik fan Speed) Cevaplarınız için teşekkürler.
Gokdeniz. Kaplan Centipat Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 45 19 Temmuz 2020 #21 Frisby fc-8935g aslında hava çıkış yerleri var ama fan yok fan olsa güzel olur aslında bence Artı 0 Eksi
Lyraess Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2018 Mesajlar 2.200 Makaleler 3 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 - RX6700XT - 8x4 3000 MHz Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2020 #22 Gokdeniz. Kaplan dedi: Frisby fc-8935g aslında hava çıkış yerleri var ama fan yok fan olsa güzel olur aslında bence Genişletmek için tıkla... Hocam kasayla PSU'yu beraber mi aldınız? Artı 0 Eksi
Gokdeniz. Kaplan dedi: Frisby fc-8935g aslında hava çıkış yerleri var ama fan yok fan olsa güzel olur aslında bence Genişletmek için tıkla... Hocam kasayla PSU'yu beraber mi aldınız?
MarkS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 1.472 Çözümler 6 Yer NY 19 Temmuz 2020 #23 Lyraess dedi: Odamda ne klime ne vantilatör var, Kasam Dark Guardian RGB, önde 3 arkada 1 tane fan var. Ayriyeten forumda "Galax ısınma sorunu" yazarsanız en yüksek ısının 75-80 derece civarı olduğunu görürsünüz. Genişletmek için tıkla... Kasanız ne güzel işte önü full mesh ve 4 tane fanı var tabi ısısı düşer o zaman. Artı 0 Eksi
Lyraess dedi: Odamda ne klime ne vantilatör var, Kasam Dark Guardian RGB, önde 3 arkada 1 tane fan var. Ayriyeten forumda "Galax ısınma sorunu" yazarsanız en yüksek ısının 75-80 derece civarı olduğunu görürsünüz. Genişletmek için tıkla... Kasanız ne güzel işte önü full mesh ve 4 tane fanı var tabi ısısı düşer o zaman.
Gokdeniz. Kaplan Centipat Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 45 19 Temmuz 2020 #24 Fan yok dediğim hava çıkışının olduğu yerde yok yanlış olmasın üstü full mesh isteyene foto atarım evet psu ile birlikte aldım Artı 0 Eksi
Fan yok dediğim hava çıkışının olduğu yerde yok yanlış olmasın üstü full mesh isteyene foto atarım evet psu ile birlikte aldım
Lyraess Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2018 Mesajlar 2.200 Makaleler 3 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 - RX6700XT - 8x4 3000 MHz Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2020 #25 MarkS dedi: Kasanız ne güzel işte önü full mesh ve 4 tane fanı var tabi ısısı düşer o zaman. Genişletmek için tıkla... Ee bundan doğal ne var? MSI, ASUS, Gigabyte marka ekran kartı kullananların kasaları tek fanlı mı? Ne garip cümle hocam bu? Gokdeniz. Kaplan dedi: Fan yok dediğim hava çıkışının olduğu yerde yok yanlış olmasın üstü full mesh isteyene foto atarım evet psu ile birlikte aldım Genişletmek için tıkla... Hocam yerinizde olsam o PSU'ya çok güvenmezdim, Frisby zaten çok kalitesiz marka. Artı 0 Eksi
MarkS dedi: Kasanız ne güzel işte önü full mesh ve 4 tane fanı var tabi ısısı düşer o zaman. Genişletmek için tıkla... Ee bundan doğal ne var? MSI, ASUS, Gigabyte marka ekran kartı kullananların kasaları tek fanlı mı? Ne garip cümle hocam bu? Gokdeniz. Kaplan dedi: Fan yok dediğim hava çıkışının olduğu yerde yok yanlış olmasın üstü full mesh isteyene foto atarım evet psu ile birlikte aldım Genişletmek için tıkla... Hocam yerinizde olsam o PSU'ya çok güvenmezdim, Frisby zaten çok kalitesiz marka.
Gokdeniz. Kaplan Centipat Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 45 19 Temmuz 2020 #26 Ben fsp de çalışıyorum oradan bir psu alacağım şimdilik idare etsin yeter Kasa olarak rampage réaction veya cooler Master Master box mb311l alacağım Artı 0 Eksi
Ben fsp de çalışıyorum oradan bir psu alacağım şimdilik idare etsin yeter Kasa olarak rampage réaction veya cooler Master Master box mb311l alacağım
Lyraess Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2018 Mesajlar 2.200 Makaleler 3 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 - RX6700XT - 8x4 3000 MHz Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2020 #27 Gokdeniz. Kaplan dedi: Ben fsp de çalışıyorum oradan bir psu alacağım şimdilik idare etsin yeter Genişletmek için tıkla... FSP gayet iyi markadır, gözüm kapalı güvenirim. Hayırlı uğurlu olsun hocam. Artı 0 Eksi
Gokdeniz. Kaplan dedi: Ben fsp de çalışıyorum oradan bir psu alacağım şimdilik idare etsin yeter Genişletmek için tıkla... FSP gayet iyi markadır, gözüm kapalı güvenirim. Hayırlı uğurlu olsun hocam.
olyhee Picopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 278 Çözümler 2 Yer Türkiye 19 Temmuz 2020 #28 Lyraess dedi: Ayriyeten bu mantığa göre 70 derece gibi sıcaklıklarda çalışmaması gerekiyor? Sonuçta 65 dereceden yukarıda. Genişletmek için tıkla... Ben apex legends için diyorum neyse uzatmanın mantığı yok siz daha iyi biliyorsanız bir şey demeyeceğim. Artı 0 Eksi
Lyraess dedi: Ayriyeten bu mantığa göre 70 derece gibi sıcaklıklarda çalışmaması gerekiyor? Sonuçta 65 dereceden yukarıda. Genişletmek için tıkla... Ben apex legends için diyorum neyse uzatmanın mantığı yok siz daha iyi biliyorsanız bir şey demeyeceğim.
KS KS Gökdeniz Kaplan Hectopat Katılım 20 Şubat 2018 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2020 #29 peki 1 sorum daha var sizce bu kasanın üstüne 2 fan taksam etkili olur mu ? Dosya Ekleri frisby-fc-8935g-midi-tower-kasa-5-5.jpg 35,6 KB · Görüntüleme: 38 Artı 0 Eksi
MarkS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 1.472 Çözümler 6 Yer NY 19 Temmuz 2020 #30 Olur tabi Artı 0 Eksi