GTX 1660 Super CS:GO düşük FPS problemi

GökUzay

Kilopat
Makaleler
1
Merhabalar arkadaşlar, sistemi yazayım. 16 GB CL 15 3000 Mhz 2x8 Ram + R5 2600 + 1660 Super Gaming X ekran kartım var. CS GO 'da bazen 130-140 fpslere kadar, düşüş yaşıyorum, darboğaz olacağını zannetmiyorum. Ancak işlemcimde yüksek sıcaklık problemini yaşıyorum 70-75 derecelerde dolanıyor CS:GO'da, belki bu sebep olabilir diye düşünmeye başladım. Sistemim 300-400 FPS alması gerekirken neden bu değerleri alıyor anlayamıyorum, çözünürlük ayarlarını değiştirdim hepsini denedim ama nafile. 300'ü bile göremedim.

Merhaba; benim fikrimi sorarsanız counter strike global offensive oyunuda optimizasyon sorunu var ekran kartı driverlarını güncellediğinizden emin olun oyun ayarlarınızı en yüksekte oynuyorsanız düşük ayarlara çekin oyundan daha iyi performans alabilirsiniz oyunu oynarken arka planda uygulamalar çalışıyor olabilir spotify, google chrome , browserlar , youtube vs bunları kapatın Antivirüs güncelleme yapıyor olabilir bunları dikkate alın sisteminiz gayet yeterli bu oyun için bu dediklerimi yaparsanız daha iyi performans alabilirsiniz

iyi forumlar.

Yenileme hızınız ne kadarsa sizde o FPS değerini hissediyorsunuz zaten. 60+ ve üstü değer alsanız yine yeter. Ayrıca 130-140 FPS değeri düşük değil ki, siz düşüş yaşıyorum demişsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı