GTX 1660 Super ekran kartı güncellemesi yapılmalı mı?

EraY Dnz

Hectopat
Katılım
25 Eylül 2020
Mesajlar
542
Çözümler
5
Herkese merhaba, GTX 1660 Super ekran kartı modelini kullanıyorum yeni bir güncelleme gelmiş sizce güncelleyeyim mi güncel oyunlarda FPS de artış olur mu veya düşüş falan?
 
Her zaman güncel WHQL grafik kartı sürücüsü önerilir. FPS artış yada azalışından ziyade donanımın stabilitesi ve güvenlik açıklarını iyileştirir, hataları giderir. Performansa bir etkisi olacağını sanmıyorum, güncel sürücüler RTX 4xxx kartlarına perfromans anlamında etki ediyor.
 
Oyun akışınız iyi ise güncellemenize gerek yok. 1660 Super için gerekli olan bir içeriği yok yeni sürümün. Mevcut sürümünüzde sıkıntı yaşıyorsanız 536.23 sürümünü yükleyip test edebilirsiniz, 1660 Super'de uzun süre bu sürümü kullandım. Çok stabil idi. Bir dönem bozmuştu NVIDIA sürücüleri :) O sıra uzunca bir müddet kullanmıştım bahsettiğim sürümü. Şu an son sürümlerde de herhangi bir sıkıntı yok gerçi.
 
Oyun akışınız iyi ise güncellemenize gerek yok. 1660 Super için gerekli olan bir içeriği yok yeni sürümün. Mevcut sürümünüzde sıkıntı yaşıyorsanız 536.23 sürümünü yükleyip test edebilirsiniz, 1660 Super'de uzun süre bu sürümü kullandım. Çok stabil idi. Bir dönem bozmuştu NVIDIA sürücüleri :) o sıra uzunca bir müddet kullanmıştım bahsettiğim sürümü. Şu an son sürümlerde de herhangi bir sıkıntı yok gerçi.

Hahaha şansıma bende 536.23 sürümünü kullanıyormuşum evet stabil bence de.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı