GTX 1660 Super fan sorunu

Seyithan00

Hectopat
İyi günler başlıkta da belirttiğim gibi GTX 1660 Super ekran kartım var ve fanlar 30 saniyede bir 1 tur dönüp duruyor belli bir sıcaklıkta fanların dönmesi lazım acaba bu sıcaklık değeri sürekli o değer arasında gidip geldiği için mi 30 saniyede bir dönüp duruyor yardımlarınızı bekliyorum.

MSI Afterburner ile karta ozel fan egrisi yapilabiliyor. Konuya cok hakim degilim ama eski kartimda ayni sorun vardi. Ben aceleci davranip iade etmistim, sonradan gordum arastirip. Afterburner ile cozmusler isi.

MSI Afterburner ile karta ozel fan egrisi yapilabiliyor. Konuya cok hakim degilim ama eski kartimda ayni sorun vardi. Ben aceleci davranip iade etmistim, sonradan gordum arastirip. Afterburner ile cozmusler isi.
Nasıl yani tam olarak anlamadım fan egrisi dediğiniz nedir ? Belirli bir sıcaklıktan sonra fan dönmesi ayarlanabiliyor mu ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı