GTX 1660 Super Ghost vs GTX 1080 MSI Gaming X

Umarım öyle olur hocam hayırlısı ve garanti veriyor diye biliyorum yani kendisi sattığı için sıkıntı olursada artık halledilir.

Bu oyunların hepsinde 1080le, 1660'a göre katça fazla FPS alırsınız diye düşünüyorum.

Aynen NVIDIA titanyum kaplıyor VRAM'leri 100 sene dayanır.

Bir sabah görüntü alamadığın zaman da aynısını söylersin 7 senelik dedeye sarılıp.

Senin için rahat olsun güzel bakılırsa 1660 fark bile atar.

Siz kartın yaşına neden bu kadar takılıyorsunuz?

Kral zaten yaş önemli değil altında ne yattığı önemli eğer arkadaş düzenli bakım yaptırırsa 1660tan daha ömürlü olur.

Umarım öyle olur hocam hayırlısı ve garanti veriyor diye biliyorum yani kendisi sattığı için sıkıntı olursa da artık halledilir.

Reis sen 1080'li sistemi al hiçbir sorun yaşamazsın.

Siz kartın yaşına neden bu kadar takılıyorsunuz?

Yaş = yıpranma demektir. PCB'nin üzerini detaylı incelediğinde ve komponentlerin yarılanma ömrüne baktığında (bu özellikle daha çok güç tüketen ve ısınan donanımlarda daha hızlıdır) neden takıldığımı anlayabilirsin.

Pekala kalitesiz güç kaynağı da önermiyoruz riski fazla diye ve maalesef ekran kartında da risk yaş ile beraber büyüyor. İşlemci olsaydı evet bu risk 7 sene için daha düşük ama GPU'lar çok fazla kompenent barındırıyor üzerinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…