GTX 1660 Super Ghost vs GTX 1080 MSI Gaming X

GTX 1660 Ti ve 1080 arasında 5-9 FPS fark olduğunu hatırlıyorum, 1660S ile de 15 FPS fark olur en fazla, ayrıca iki sistemide tavsiye etmiyorum.
 
Yok kendisi güvenilir ve uzun zamandır bu işi yapıyor normalde instagram adresini verirdim ama reklam sayılabilir belki
Kardeşim o sistemlerin ikiside çöp alma yani.

Bu sistemi al daha iyi.Daha ucuza rx6600 sistemler var ki bu sistemler senin attığın sistemlerden çok daha iyi.Bir Allah'ın kuluna dememişki o sistemler çöp diye burda sistemi konuşuyorlar.Töbe Töbe

Pardon.Konunun devamını okumamışım.Ama okadar saçma konuşmuşsunuzki patladım attım sistemi.Arkadaşa sistem atanlardan özür diliyorum.
 
Kral miningde yatıpta bakım yapılmadıysa sıkıntı ama eğer Gaming'te kullanılıp düzenli bakım yapıldıysa sorun olmaz hiçbir şekilde.

Eğer üstteki 0 değilse 1660 ekran kartlarında daha çok mining yapıldı diye biliyorum.

Tam tersi VRAM tamiri en basiti mining dediğiniz olay VRAM'lere yüklenir GPU'ya yüklenmez oyunlar ise GPU'ya yüklenir yani oyun oynayarak bozulan kartın tamir masrafı kartın sıfır parasına yakınken VRAM. Tamiri aşırı pahalı değil.

Yaş = yıpranma demektir. PCB'nin üzerini detaylı incelediğinde ve komponentlerin yarılanma ömrüne baktığında (bu özellikle daha çok güç tüketen ve ısınan donanımlarda daha hızlıdır) neden takıldığımı anlayabilirsin.

Pekala kalitesiz güç kaynağı da önermiyoruz riski fazla diye ve maalesef ekran kartında da risk yaş ile beraber büyüyor. İşlemci olsaydı evet bu risk 7 sene için daha düşük ama GPU'lar çok fazla kompenent barındırıyor üzerinde.

Ve bu arkadaş haklı her ne kadar mining de 1080 Ti güç tüketimi yüksek olduğu için tercih edilmese de haklı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı