- Makaleler
- 4
R5 3500X, GTX 1660S, B450M H anakart, 2x8 16 GB RAM.
FPS düşmesi dediğim sıkça olan ve 100FPS iken 95'e inişi. Ama bu da oyun zevkini bozuyor.
Bu ekran kartı modeli bu sıcaklığa çıkması anormal bir durum kasanızın hava akışının kötü olması yada fanlarınızın düzgün çalışmamasından kaynaklı olabilir.Yaz aylarındna bu normal eğer kasanızda hava akışı kötüyse de bu olabilir drop girmesinin sebebi genellikle ısınmadan kaynaklıdır.
Arkadaş ısınma kaynaklı drop problemi yaşamıyor yalnız, sıcaklıklar normal düzeyde. Başka bir sorun var.Yaz aylarındna bu normal eğer kasanızda hava akışı kötüyse de bu olabilir drop girmesinin sebebi genellikle ısınmadan kaynaklıdır.
Bu ekran kartı modeli bu sıcaklığa çıkması anormal bir durum kasanızın hava akışının kötü olması yada fanlarınızın düzgün çalışmamasından kaynaklı olabilir.
Videoyu izledin değil mi?Arkadaş ısınma kaynaklı drop problemi yaşamıyor yalnız, sıcaklıklar normal düzeyde. Başka bir sorun var.
Arkadaş ısınma kaynaklı drop problemi yaşamıyor yalnız, sıcaklıklar normal düzeyde. Başka bir sorun var.
Bana mı öyle geliyor yoksa Nvidia Ekran kartlarında sorunlar çoğalıyor mu?Eki Görüntüle 617571Sistem 2 aylıktır. Her şey günceldir. Oyunlarda da FPS düşmesi yiyorum. Ne yapabilirim? Teknik servise de gönderdim.
R5 3500X, GTX 1660S, B450M H anakart, 2x8 16 GB RAM.
Evet izledim. DDU ile temiz kurulum denediniz mi? Sürücü problemine benziyor. Sonrasında diskinizi ve RAM'lerinizi test edin.Videoyu izledin değil mi?
72 derecede de yaşıyor problemi yalnız, bilmem farkında mısın.Arkadaşın ekran kartı eski mesajlarında 86 olduğunu söylüyor bu kart modelinde bu değerler fazla.
Sistemi hazır aldım. 3 ay oldu.Arkadaşın ekran kartı eski mesajlarında 86 olduğunu söylüyor bu kart modelinde bu değerler fazla.
Yok o oyunda sadece. Yoksa boşta 45 derece.Evet izledim. DDU ile temiz kurulum denediniz mi? Sürücü problemine benziyor. Sonrasında diskinizi ve RAM'lerinizi test edin.
72 derecede de yaşıyor problemi yalnız, bilmem farkında mısın.
Bana mı öyle geliyor yoksa Nvidia Ekran kartlarında sorunlar çoğalıyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.