Arkadaşlar bende GeForce GTX 1660 Super Ventus 6 GB ekran kartı var genellikle hikayeli oyunlar oynuyorum bu ekran kartı bana grafik konusunda kaç yıl daha yeter? Ona göre yeni ekran kartı için para biriktirmeye başlayacağım malum ekran kartı fiyatları çok yüksek.
Sistemi ne sen sor ne ben söyleyeyim.
Monitör: MSİ G274 QPF QD
Kulaklık: HyperX Alpha Wireless
Mouse: ASUS ROG GLADIUS III AimPoint
Klavye: Z11
Telefon: S20FE
GamePad: GC30 V2
Arkadaşlar bende GeForce GTX 1660 Super Ventus 6 GB ekran kartı var genellikle hikayeli oyunlar oynuyorum bu ekran kartı bana grafik konusunda kaç yıl daha yeter? Ona göre yeni ekran kartı için para biriktirmeye başlayacağım malum ekran kartı fiyatları çok yüksek.
Rdr 2 yüksek ayarlarda fsr kapalı ortalama 55-60 fps.
God Of War yüksek ayarlarda fsr kalite modda ortalama 60-65 fps
Ea FC 24 orta ayarlarda ortalama 130-150 fps
Ama size tavsiyem bütçenizi biraz daha arttırıp DLSS ve RT özelliklerine sahip RTX 2060 ya da 2060 SUPER tercih etmeniz.
İyi falan değil devri çoktan kapandı. 2024 oyunlarında zaten yerlerde sürünüyor ve bu aslında gayet normal çünkü 1070 gücünde bir kart. Ben eski oyunları oynayacağım diyorsan o ayrı mesele.
Kendisini aktif kullanıyorum MSI ventus modelini gayet iyi oyunları orta ayarlarda oynatıyor ne çok iyi ne çok kötü denen bir kart orta ayarlarda oynatmadığı oyun yok yani idare etsin gözüm çok yükseklerde değil diyorsan alınır