GTX 1660 Super günümüzde hâla iyi mi?

hayalet cff

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bende GeForce GTX 1660 Super Ventus 6 GB ekran kartı var genellikle hikayeli oyunlar oynuyorum bu ekran kartı bana grafik konusunda kaç yıl daha yeter? Ona göre yeni ekran kartı için para biriktirmeye başlayacağım malum ekran kartı fiyatları çok yüksek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel kart ama eski.

Arkadaşlar bende GeForce GTX 1660 Super Ventus 6 GB ekran kartı var genellikle hikayeli oyunlar oynuyorum bu ekran kartı bana grafik konusunda kaç yıl daha yeter? Ona göre yeni ekran kartı için para biriktirmeye başlayacağım malum ekran kartı fiyatları çok yüksek.

1080P'de hala gideri var. Şu an elinde ise satma, paranı biriktir ve ileride sağlam bir karta gec.

Şu anda i3 10100F ile birlikte kullanıyorum;

Rdr 2 yüksek ayarlarda fsr kapalı ortalama 55-60 fps.
God Of War yüksek ayarlarda fsr kalite modda ortalama 60-65 fps
Ea FC 24 orta ayarlarda ortalama 130-150 fps

Ama size tavsiyem bütçenizi biraz daha arttırıp DLSS ve RT özelliklerine sahip RTX 2060 ya da 2060 SUPER tercih etmeniz.

Günümüz oyunlarını 1080P 90-120 FPS bandında idare eder. Zamanının sağlam kartlarındandı.

Kendisini aktif kullanıyorum MSI ventus modelini gayet iyi oyunları orta ayarlarda oynatıyor ne çok iyi ne çok kötü denen bir kart orta ayarlarda oynatmadığı oyun yok yani idare etsin gözüm çok yükseklerde değil diyorsan alınır

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı