bleedat_ali Centipat Katılım 12 Ocak 2024 Mesajlar 40 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2024 #1 RAM 2x8 HyperX DDR4 3200 MHz Ekran kartı GTX 1660 SUPER PNY Anakart H310M H İşlemci i5 8400 The Long Drive en yüksekte de, en düşükte de düşük FPS alıyorum. Online modunda Steam'den aldım oyunu. Normal modda 100 civarında FPS değerlerim. Nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mart 2024
The Long Drive en yüksekte de, en düşükte de düşük FPS alıyorum. Online modunda Steam'den aldım oyunu. Normal modda 100 civarında FPS değerlerim. Nasıl düzeltebilirim?
rRype Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 798 Çözümler 2 Yer Antarktika 16 Mart 2024 #2 Multi modda FPS düşüklüğü gayet normal oyun. Optimizasyon özürlüsü. Aynı sorun bendede var, anormal bir durum değil. Ayrıca multi modda kaç FPS aldığınızı söyler misiniz? Artı 0 Eksi
Multi modda FPS düşüklüğü gayet normal oyun. Optimizasyon özürlüsü. Aynı sorun bendede var, anormal bir durum değil. Ayrıca multi modda kaç FPS aldığınızı söyler misiniz?
KS KS bleedat_ali Centipat Katılım 12 Ocak 2024 Mesajlar 40 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2024 #3 rRype dedi: Multi modda FPS düşüklüğü gayet normal oyun. Optimizasyon özürlüsü. Aynı sorun bende de var, anormal bir durum değil. Ayrıca multi modda kaç FPS aldığınızı söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... 20 30 Artı 0 Eksi
rRype dedi: Multi modda FPS düşüklüğü gayet normal oyun. Optimizasyon özürlüsü. Aynı sorun bende de var, anormal bir durum değil. Ayrıca multi modda kaç FPS aldığınızı söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... 20 30