Kabasakalaksakal
Hectopat
Daha fazla
Merhaba gece boyu buna uğraştım türlü türlü güç yönetimi, NVIDIA, arka plan uygulamaları vs. üzerinde oynamalar yaptım bilgisayarda ki sorunun ne olduğunu bilmiyorum bu ayarları yapmadan önce CS:GO: 2 80-120 FPS, the mortuary assistant 25-30 FPS, Sekiro 30 FPS falan alıyordum ayarlarla biraz oynadım ve sırasıyla CS 120-200 FPS, mortuary assistant 80-100 FPS, Sekiro 60 FPS (Max ayar) çıktı bilgisayarı yeniden başlatsam ne olacak acaba diye tekrardan yeniden başlattım başta yazdığım aynı FPS değerlerine geri döndüm işin garip yanı yaptığım ayarların hiçbiri yeniden başlatınca değişmemiş en son ayarladığım gibiler ama FPS'im düştü.
Sistemim Ryzen 5 3500X, GTX 1660 Super 6 GB hani bu sistemle mortuary assistant gibi bir oyundan falan 25-30 FPS arası almak ne kadar normal olabilir bilemiyorum. Oyunun sistem gereksinimleri:
Yani her şeyi toparlamam gerekirse bilgisayar tam performansıyla çalışmıyor gibi hissediyorum bazen oyunları kaymak gibi oynatırken çoğu zaman oyunun içine edip batırıyor artı olarak ısınma sorunu da yok Kaspersky'den virüs taraması yaptırdım az önce sonuçta çıkmadı ne yapmam gerek hiç bilmiyorum...
Sistemim Ryzen 5 3500X, GTX 1660 Super 6 GB hani bu sistemle mortuary assistant gibi bir oyundan falan 25-30 FPS arası almak ne kadar normal olabilir bilemiyorum. Oyunun sistem gereksinimleri:
Yani her şeyi toparlamam gerekirse bilgisayar tam performansıyla çalışmıyor gibi hissediyorum bazen oyunları kaymak gibi oynatırken çoğu zaman oyunun içine edip batırıyor artı olarak ısınma sorunu da yok Kaspersky'den virüs taraması yaptırdım az önce sonuçta çıkmadı ne yapmam gerek hiç bilmiyorum...
Son düzenleyen: Moderatör: