Hockenheim Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 3.060 Çözümler 10 3 Ağustos 2023 #11 KickTheBaby dedi: Ben 1050 Ti kullanıyorum 90 derece gördüm hiçbir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... Masaüstü bilgisayarlar için ekran kartı 85 derece üstü yüksek. Bir şey olmasından değil fakat uzun vadede problem olacaktır.
KickTheBaby dedi: Ben 1050 Ti kullanıyorum 90 derece gördüm hiçbir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... Masaüstü bilgisayarlar için ekran kartı 85 derece üstü yüksek. Bir şey olmasından değil fakat uzun vadede problem olacaktır.
syncz Decapat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 90 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Ağustos 2023 #12 Hockenheim dedi: 85 yüksek ekran kartı macun değişimi ve temizliği yapma vakti gelmiş. Genişletmek için tıkla... Yeni aldım hocam.
Hockenheim dedi: 85 yüksek ekran kartı macun değişimi ve temizliği yapma vakti gelmiş. Genişletmek için tıkla... Yeni aldım hocam.
3 358319 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 665 Çözümler 1 3 Ağustos 2023 #13 KickTheBaby dedi: Ben 1050 Ti kullanıyorum 90 derece gördüm hiçbir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... Soba niyetine iyi gider. Yakından odun olur.
KickTheBaby dedi: Ben 1050 Ti kullanıyorum 90 derece gördüm hiçbir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... Soba niyetine iyi gider. Yakından odun olur.
verone Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 168 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #14 syncz dedi: Masaüstü. Genişletmek için tıkla... Bence 85 fazla hocam.
Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.683 Çözümler 26 3 Ağustos 2023 #15 syncz dedi: Yeni hocam. Genişletmek için tıkla... Ben ASUS ROG STRIX GTX 1050 kullanıyorum Max 61 65 derece görüyor. Kasanızın önü açık mı kapalı mı yani mesh mi? Kasada kaç tane fan var?
syncz dedi: Yeni hocam. Genişletmek için tıkla... Ben ASUS ROG STRIX GTX 1050 kullanıyorum Max 61 65 derece görüyor. Kasanızın önü açık mı kapalı mı yani mesh mi? Kasada kaç tane fan var?
syncz Decapat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 90 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Ağustos 2023 #16 verone dedi: Bence 85 fazla hocam. Genişletmek için tıkla... Düşürmek için ne yapabilirim ekstradan kasaya fan mı almam lazım. Mucize Kartal dedi: Ben ASUS ROG STRIX GTX 1050 kullanıyorum Max 61 65 derece görüyor. Kasanızın önü açık mı kapalı mı yani mesh mi? Kasada kaç tane fan var. Genişletmek için tıkla... Mesh kasa Power Boost'un.
verone dedi: Bence 85 fazla hocam. Genişletmek için tıkla... Düşürmek için ne yapabilirim ekstradan kasaya fan mı almam lazım. Mucize Kartal dedi: Ben ASUS ROG STRIX GTX 1050 kullanıyorum Max 61 65 derece görüyor. Kasanızın önü açık mı kapalı mı yani mesh mi? Kasada kaç tane fan var. Genişletmek için tıkla... Mesh kasa Power Boost'un.
Hockenheim Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 3.060 Çözümler 10 3 Ağustos 2023 #17 syncz dedi: Düşürmek için ne yapabilirim ekstradan kasaya fan mı almam lazım. Genişletmek için tıkla... Kasada hava sürkülasyonunda sorun mu var acaba?
syncz dedi: Düşürmek için ne yapabilirim ekstradan kasaya fan mı almam lazım. Genişletmek için tıkla... Kasada hava sürkülasyonunda sorun mu var acaba?
Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.683 Çözümler 26 3 Ağustos 2023 #18 syncz dedi: Düşürmek için ne yapabilirim ekstradan kasaya fan mı almam lazım. Genişletmek için tıkla... Gigabyte fazla ısınır genelde. Sorularıma cevap verirseniz sorunu anlarım kasa mesh mi ve kasada kaç tane fan var?
syncz dedi: Düşürmek için ne yapabilirim ekstradan kasaya fan mı almam lazım. Genişletmek için tıkla... Gigabyte fazla ısınır genelde. Sorularıma cevap verirseniz sorunu anlarım kasa mesh mi ve kasada kaç tane fan var?
verone Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 168 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #19 syncz dedi: Düşürmek için ne yapabilirim ekstradan kasaya fan mı almam lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam boşta kaç derece?
syncz dedi: Düşürmek için ne yapabilirim ekstradan kasaya fan mı almam lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam boşta kaç derece?
syncz Decapat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 90 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Ağustos 2023 #20 Mucize Kartal dedi: Gigabyte fazla ısınır genelde. Sorularıma cevap verirseniz sorunu anlarım kasa mesh mi ve kasada kaç tane fan var? Genişletmek için tıkla... 4 fan var mesh. verone dedi: Hocam boşta kaç derece? Genişletmek için tıkla... 50 derece boşta
Mucize Kartal dedi: Gigabyte fazla ısınır genelde. Sorularıma cevap verirseniz sorunu anlarım kasa mesh mi ve kasada kaç tane fan var? Genişletmek için tıkla... 4 fan var mesh. verone dedi: Hocam boşta kaç derece? Genişletmek için tıkla... 50 derece boşta