GTX 1660 Super için işlemci önerisi

Konuda bir güncelleme oldu. Yeni işlemci almadan önce bir bilgisayarcıya götürdüm ve 150 TL'ye tamir etti işlemciyi. Ancak bu seferde anakarttaki ram slotlarının birinin çalışmadığını söyledi. Ram sağlam ancak slot bozulmuş dedi. Bu duruma yeni anakart almam mi daha mantıklı yoksa 1x16 Ram almak mı?

Konuda bir güncelleme oldu. Yeni işlemci almadan önce bir bilgisayarcıya götürdüm ve 150 TL'ye tamir etti işlemciyi. Ancak bu seferde anakarttaki ram slotlarının birinin çalışmadığını söyledi. Ram sağlam ancak slot bozulmuş dedi. Bu duruma yeni anakart almam mi daha mantıklı yoksa 1x16 Ram almak mı?
İşlemciyi mi tamir etti?
Adam sizle dalga geçmiş...

Tamir olmadığını ya da dalga geçtiğini nereden anlayabilirim?

Hocam pinleri dikkatlice inceleyin. Adam yaptım diyip yapmamış da olabilir. Ben bilgisayarcı olsam 300-500 TL isterdim mesela. Çok ucuza yapmış.

Pinler yamulduğunda pinlerin altındaki iletken yerler de zarar görmüş olabilir. Deneyin belki çalışır.

Hocam pinleri dikkatlice inceleyin. Adam yaptım diyip yapmamış da olabilir. Ben bilgisayarcı olsam 300-500 TL isterdim mesela. Çok ucuza yapmış.

Pinler yamulduğunda pinlerin altındaki iletken yerler de zarar görmüş olabilir. Deneyin belki çalışır.
Hocam çalıştı zaten ama dediğim gibi bir sorun oldu ve sanırım yeni işlemci almaya karar verdim. Diğer konuda detaylıca belirttim. RAM slotu arızası

AMD Ryzen 3500X işlemcinin termal macununu yenilirken geri takma esnasında pinlerine zarar verdim. Tamiri de pek mümkün gözükmediği için yeni bir işlemci almam gerekecek. Fiyatlarda her geçen gün daha çok arttığından elimi çabuk tutmam gerek. 3500X stoklarda yok. 4500 maksimum bütçe ile yerine ne alabilirim? 3500Xden daha aşağı bir performans sergilememesi tek kriterim. Önerilerinizi bekliyorum.
Deneyin belki işinize yarar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Garantiyi falan da deneyin olmazsa belki değiştirirler.

xx
Deneyin belki işinize yarar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Garantiyi falan da deneyin olmazsa belki değiştirirler.

Tamir olmuş ki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı